دوشنبه 30 دي 1398   15:24:49
انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی

گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی

معرفی: گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی یکی از قدیمی ترین گروه های آموزشی دانشکده های پزشکی و بهداشت است که در سال 1319 یعنی 6 سال پس از تاسیس دانشگاه تهران تحت عنوان "کرسی انگل شناسی و بخش تجسس" رسما آغاز به کار نمود. آنگاه تحت عناوین"انستیتو پارازیتولوژی و مالاریالوژی"و "انستیتو پارازیتولوژی و طب گرمسیری" به کار خود ادامه داد و سرانجام منشا شکل گیری انستیتو تحقیقات بهداشتی در سال 1344  گردید. این گروه نهایتا در سال 1345 همزمان با تصویب اساسنامه تشکیل دانشکده بهداشت، به عنوان یکی از گروه های اصلی این دانشکده قرار گرفت و از آن تاریخ تاکنون تحت عنوان "گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی" به کار خود ادامه می دهد. در حال حاضر این گروه دارای سه واحد تک یاخته شناسی، کرم شناسی و قارچ شناسی است و تعداد  19 نفر عضو هیئت علمی دارد. تعداد چهار نفر از اساتید بازنشسته نیز با گروه همکاری موثری دارند. اجرای بیش از 500 طرح تحقیقاتی ملی و بین المللی و انتشار حدود 1000 مقاله به زبانهای خارجی و فارسی از دیگر فعالیت های گروه در این مدت بوده است. این گروه به عنوان مرجع در زمینه های عفونت های انگلی و قارچی در کشور شناخته شده است.

ماموریت: گروه انگل شناسی و قارچ شناسی چهارماموریت کلان آموزشی، پژوهشی، تشخیصی، پاسخگوئی به نیازهای مرتبط با عفونت ها و بیماری های انگلی و قارچی در کشور را برای خود قائل است.

چشم انداز: گسترش مرزهای دانش انگل شناسی  وقارچ شناسی  پزشکی به منظور کنترل و پیشگیری از بیماری های ناشی از آن ها در کشور

پتنت دکتر هما حجاران و دکتر مهدی محبعلی از اعضا هیات علمی دانشکده بهداشت ثبت شد

دکتر هما حجاران و دکتر مهدی محبعلی از اعضا هیات علمی دانشکده بهداشت موفق به ثبت پتنت با عنوان: راه اندازی و ارزیابی فرایند تشخیص انگل لیشمانیا آلوده به ویروس(LRV) بر پایه تکنیک ایمونوفلئورسانس غیر مستقیم (IFA) شدند.

برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه جداسازی و شناسایی عوامل انگلی (کرم و تک یاخته) در آب و سبزیجات

کارگاه آموزشی جداسازی و شناسایی عوامل انگلی (کرم و تک یاخته) در آب و سبزیجات در گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی برگزار گردید.

سومین جلسه شورای عمومی گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی در سال جاری

سومین جلسه شورای عمومی گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی روز سه شنبه  در تاریخ 19/9/1398 با حضور مدیر گروه و اکثر اعضای هیأت علمی در دفتر گروه از ساعت 12-10 برگزار شد .

برگزاری نشست مشترک بین دانشکده بهداشت و تعدادی از اعضا هیئت علمی دانشگاه باری آلدومورو ایتالیا

روز شنبه 25 آبان 98، نشست مشترکی بین دانشکده بهداشت و برخی اعضا هیئت علمی دانشگاه باری آلدومورو ایتالیا ابتدا در دفتر گروه انگل شناسی و قارچ شناسی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و سپس در سالن کنفرانس این دانشکده به مدت 4 ساعت برگزار گردید.

انتخاب سرکار خانم زهرا صیاد طلایی، پرسنل آزمایشگاه ملی مالاریا به عنوان کارمند نمونه

روز چهارشنبه 22/8/98 در شب میلاد حضرت رسول(ص) طی مراسمی که با حضور ریاست دانشکده، معاونین، جمعی از اساتید و همکاران در آمفی تاتر دانشکده برگزار گردید، از همکاران بازنشسته در سال جاری و کارمندان نمونه تقدیر به عمل آمد.