پنجشنبه 3 بهمن 1398   10:49:56
مهندسی بهداشت حرفه ای

گروه مهندسی بهداشت حرفه ای

معرفی: گروه مهندسی بهداشت حرفه­ای دانشکده بهداشت در سال 1347 فعالیت خویش را با آموزش در مقطع کارشناسی ارشد بهداشت حرفه­ای و حفاظت صنعتی آغاز نمود. متناسب با نیازهای جامعه در حال رشد و افزایش تعداد و تنوع آلودگی­های زیست محیطی و آلاینده های منتشره در محیط­های شغلی و صنعتی زمینه فعالیت گروه نیز افزایش یافته است. این گروه در سطح کارشناسی؛ کارشناسی ارشد و دکتری به تربیت نیروی انسانی متخصص اشتغال داشته بنحوی که امروز بسیاری از اعضای هیأت علمی گروه­های آموزشی بهداشت حرفه­ای وابسته به وزارت بهداشت و درمان وآموزش پزشکی و وزارت علوم؛ تحقیقات و فن­آوری از فارغ­التحصیلان این گروه می­باشند. با توجه به توان­ بالقوه دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده بهداشت و وجود همکاران هیأت علمی متخصص، کادر کارشناسی توانمند و امکانات و تجهیزات مناسب در گروه بهداشت حرفه­ای تربیت نیروی انسانی متخصص و انجام پژوهش­های علمی کاربردی و ارائه خدمات مبتنی بر نیاز از اهم راهبردهای گروه محسوب می­گردد.

مأموریت گروه: گروه بهداشت حرفه ای مشارکت در حفظ و ارتقاء سلامت نیروی کار در سطح ملی و توسعه دانش بهداشت حرفه ای را در سطح منطقه ای و بین المللی از طریق انجام فعالیت های آموزشی، پژوهشی و خدماتی از مهمترین وظایف خویش تلقی می نماید.

چشم انداز: ارتقاء کمی و کیفی دوره های تحصیلات تکمیلی بویژه دوره دکترا با تاکید بر بهره گیری از توانمندی های داخل و خارج و کمک و مشارکت فعال در تهیه و تدوین استاندارد های ملی بهداشت؛ ایمنی و محیط زیست کشور، راه اندازی مراکز تحقیقاتی و اصلاح ساختار خدمات بهداشت حرفه ای کشور.

انتخاب نشریه بهداشت و ایمنی کار دانشکده بهداشت به عنوان نشریه برگزیده در بیست و پنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی

نشریه بهداشت و ایمنی کار به عنوان نشریه برگزیده در بیست و پنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی برگزیده شد.

سومین جلسه تدوین استاندارد 45001

سومین جلسه تدوین استاندارد 45001 روز یکشنبه 98/10/22 ساعت 14 در سالن شورای گروه مهندسی بهداشت حرفه ای برگزار شد

انتخاب نشریه بهداشت و ایمنی کار به عنوان نشریه برگزیده در بیست و پنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی

دومین جلسه تدوین استاندارد 45001

دومین جلسه تدوین استاندارد 45001 صبح شنبه 98/09/30 در سالن شورای گروه مهندسی بهداشت حرفه ای برگزار شد.

اولین جلسه تدوین استاندارد 45001

اولین جلسه تدوین استاندارد 45001 صبح شنبه 98/09/23 در سالن شورا ساختمان شماره 2 برگزار شد.