يكشنبه 29 مهر 1397   19:00:26

دیدگاهها

1397/2/5 چهارشنبه
گفت و گو با دکتر مصداقی نیا استاد برجسته گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت به مناسبت برگزاری کمپین روز جهانی زمین پاک

آقای دکتر مصداقی نیا ضمن تشکر از شما لطفا در خصوص کمپین "نه به پلاستیک "در روز جهانی زمین پاک توضیحی ارائه نمایید؟

دوم اردیبهشت هر سال بعنوان روز جهانی زمین نامگذاری شده است. انتخاب این روز برای آن است که اهمیت " سالم نگهدا شتن زمین " به مردم دنیا یاد آوری شود . وقتی صحبت از سلامت زمین به میان آید منظور هوای پاک ، آب و غذای سالم و کافی و محیطی با نشاط برای حفظ و ارتقاء سلامتی مردم است.

انجمن علمی بهداشت محیط ایران امسال در "روز زمین" با ارائه شعار "نه به پلاستیک "و درخواست همکاری از گروههای بهداشت محیط دانشگاههای علوم پزشکی کشور " کمپین " کشوری را برای گرامی داشت  این روز راه اندازی نمود. گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز، با مشارکت دانشجویان ، پرسنل و هیات علمی خود به این  کمپین پیوست.

متاسفانه استفاده بی رویه از پلاستیک ها در زندگی روزمره مردم در سالهای اخیر افزایش یافته است .این مواد ماندگاری زیادی در محیط زیست داشته و می توانند وارد زنجیره غذایی مردم شوند و سلامتی انسانها را به خطر اندازند.

آلاینده های محیط زیست بطور کلی چه در هوا و خاک و چه در آب و مواد غذایی می توانند موجب افزایش بار بیماریهای واگیر و به ویژه بیماریهای غیر واگیر مانند بیماریهای تنفسی – قلبی عروقی – سرطانها و..... شوند و لاجرم بار اقتصادی زیادی به کشور تحمیل می نمایند.

مردم و مسئولین محترم کشوری باید با دقت و جدیت به موضوع سالم نگهداشتن محیط زیست ایران اقدام ورزند تا بیش از پیش به ارتقاء سلامت و نشاط مردم کشورمان دست یابیم.