چهارشنبه 1 آبان 1398   01:43:24

روبدادها

1397/11/8 دوشنبه
اولین کنفرانس ملی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی

دانشگاه علوم پزشکی تهران با مشارکت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می‌کند.

ایران کشوری است که بطور مداوم در معرض انواع مخاطرات طبیعی و انسان ساخت قرار دارد که همواره پیامدهای سوء جانی، اقتصادی و عملکردی را برای جامعه و نظام سلامت به دنبال داشته است. به این دلیل ضرورت دارد تا نظام سلامت برای پاسخ به این حوادث کاملاً آماده باشد و به آنها پاسخ بموقع و موثر بدهد. نیاز به آموزش مداوم و آمادگی مقابله با رخدادهای طبیعی و انسان‌ساخت در حدود ۷۵ هزار واحد بهداشتی و درمانی و ذینفعان آن اعم از جامعه پزشکی، پرستاری، خدماتی و مراجعه‌کنندگان به آنها امری اجتناب ناپذیر در تاب‌آوری نظام سلامت کشور قلمداد می‌گردد.

برگزاری نشست‌های تخصصی و کنفرانس‌های علمی که با حضور صاحبنظران، اندیشمندان، دغدغه‌مندان و کاربران این مراکز درمانی برنامه‌ریزی و اجرا می‌گردد، در واقع حرکت در تحقق موارد پیش‌گفته است.

کنفرانس ملی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی با رویکرد مقاوم‌سازی(تاب‌آوری/ایمنی) بیمارستانی، اولین و تخصصی‌ترین رویداد علمی در حوزه مدیریت بحران بیمارستانی است.

این کنفرانس ملی و سالانه محلی برای تضارب آراء و انتقال دانش و تجارب روز این حوزه است و امید است با حمایت و مشارکت ذینفعان، در آینده‌ای نزدیک شاهد برگزاری این رویداد در ابعاد بین‌المللی باشیم.