سه‌شنبه 22 آبان 1397   20:00:34
1397/8/14 دوشنبه
انتصاب دکتر عباس استادتقی زاده به عنوان مدیر گروه سلامت در حوادث و بلایا دانشکده
دکتر اکبری ساری طی نامه ای دکتر عباس استادتقی زاده را به عنوان مدیر گروه سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دکتر اکبری ساری رییس دانشکده، طی ابلاغی دکتر عباس استادتقی زاده را به "عنوان سرپرست گروه سلامت درحوادث و بلایا دانشکده" منصوب کرده و از زحمات دکتر اردلان در طی دوران تصدی این مسئولیت قدردانی و تشکر کرد.

متن نامه

جناب آقاي دكتر عباس استادتقی زاده

عضو محترم هیات علمی دانشكده بهداشت

سلام علیکم

با توجه به توانمندی، سوابق علمی و تجربیات ارزشمند جنابعالی، به مدت دو سال بعنوان " سرپرست گروه آموزشی سلامت در حوادث و بلایا " منصوب مي شوید. انتظار مي رود با استعانت از خداوند متعال، تدبیر، تلاش مضاعف، تعامل سازنده با همکاران و نهادهای تاثیرگذار و استفاده از ظرفیت های موجود دانشکده و دانشگاه نسبت به انجام موارد زیر اهتمام جدی نمایید:

1. تدوین و اجرای برنامه چهار ساله گروه در راستای تحقق اهداف چهارساله دانشکده و دانشگاه
  2. همکاری جدی با دانشکده در زمینه ارتقای کیفیت آموزش در گروه
  3. فراهم آوردن زمینه های تحقیقات هدفمند و کاربردی در گروه و توسعه ارتباط با صنعت
  4. برنامه ریزی و بسترسازی مناسب برای حرکت در جهت بین المللی سازی گروه و دانشکده
  5. بستر سازی مناسب برای جذب اعضای هیات علمی توانمند در چهارچوب نقشه هیات علمی دانشکده
  6. تداوم و توسعه برنامه های آموزشی کوتاه مدت ضمن تعامل با سازمان های بین المللی

توفیق جنابعالی، اعضای محترم هیات علمی و سایر همکاران آن گروه را از خداوند متعال خواستارم.