جمعه 2 فروردين 1398   06:54:00
1397/8/28 دوشنبه
نشست رئیس دانشکده بهداشت با رئیس موسسه مطالعات حقوق عمومی دانشگاه تهران/ دوره آموزشی حقوق سلامت و بهداشت جهانی برگزار می شود
نخستین دوره آموزشی مشترک کوتاه مدت حقوق سلامت و بهداشت جهانی توسط دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه مطالعات حقوق عمومی دانشگاه تهران برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، شنبه 26 آبان 97، دکتر علی اکبری ساری، رییس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر عباسعلی کدخدایی، رئیس موسسه مطالعات حقوق عمومی دانشگاه تهران، تفاهم نامه ی همکاری این دو نهاد علمی را برای گسترش آموزش و پژوهش های میان رشته ای امضا کردند.

این اولین دوره آموزشی حقوق سلامت عمومی و بهداشت جهانی همکاری دانشکده بهداشت(قطب علمی آموزش علوم بهداشتی کشور) و موسسه مطالعات حقوق عمومی دانشگاه تهران (اولین مرکز مطالعات میان رشته ای حقوقی کشور) است که با حضور استادان علوم پزشکی و حقوق کشور برگزار می شود.

در این نشست ابتدا دکتر اکبری ساری بر نیاز و ضرورت انجام دادن پژوهش های میان رشته ای در حوزه های علوم پزشکی تاکید و اضافه کرد« این همکاری ادامه ی سیاست این دانشکده برای بهره بردن از پژوهش ها برای ارتقای آموزش های علوم پزشکی و پاسخ مناسب تر دادن به چالش های نظام سلامت کشور است.»

در ادامه، دکتر کدخدایی، با اشاره به تاکید قانون اساسی بر تضمین بهداشت و سلامت عمومی، از همت همکاران وزارت بهداشت در این حوزه قدردانی کرد و افزود :«اکنون، نیازمند بررسی جنبه های حقوقی مربوط به سلامت در کشور هستیم. ترکیب حقوق و گرایش های مختلف می تواند به حل کردن بخشی از مشکلات جامعه کمک کند.»