دوشنبه 19 آذر 1397   05:55:30
1397/8/30 چهارشنبه
نشست کمیته علمی کنفرانس تاب آوری و پدافند غیر عامل بیمارستانها در دانشکده بهداشت
دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت ،اولین نشست کمیته علمی کنفرانس تاب آوری و پدافند غیر عامل بیمارستانها را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، سه شنبه  29  آبان 97، دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت ،اولین نشست کمیته علمی کنفرانس تاب آوری و پدافند غیر عامل  بیمارستانها را با حضور اساتید، دانشجویان و تیم اجرایی برگزار کرد.

در این نشست دکتر عباس استاد تقی زاده مدیر گروه دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت، اعلام کرد قرار است در روزهای 27 و 28 بهمن ماه سال جاری کنفرانس دو روزه ایی  درخصوص تاب آوری و پدافند غیرعامل بیمارستان ها در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شود .

وی گفت: این جلسه  با هدف بررسی محورهای همایش و زمانبندی  برنامه های آن و هماهنگی های لازم در این خصوص برگزار شده است.

سپس دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: گروه هدف این کنفرانس مدیران، روسا و همچنین کارشناسان مدیریت خطر بلایا مراکز درمانی کشور هستند.

همچنین برای ارتقای سطح دانش شرکت کنندگان  در حاشیه این کنفرانس کارگاه های متنوعی برگزار خواهد شد.