يكشنبه 3 شهريور 1398   16:30:01
1398/4/20 پنجشنبه
جشن دانش‌آموختگان دانشکده بهداشت / تاکید رئیس دانشکده بهداشت بر تاثیر گذاری دانش آموختگان این دانشکده در ارتقا سلامت و نظام سلامت کشور
جشن دانش‌آموختگان دانشکده بهداشت با حضور دانش آموختگان مقاطع ارشد، دکترا و خانواده هایشان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، جشن دانش‌آموختگان این دانشکده بعداز ظهر چهارشنبه 19 تیر 98 ، با همکاری دفتر دانش‌آموختگان دانشکده، معاونت دانشجویی و فرهنگی و همراهی دفتر دانش‌آموختگان دانشگاه در سالن آمفی تئاتر  دانشکده بهداشت با حضور دکتر علی اکبری ساری رئیس، معاونان ، اساتید دانشکده، دکتر نیکزاد عیسی زاده نماینده دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، دکتر سید احمدیان دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، دانش آموختگان و خانواده ایشان برگزار شد.

دکتر اکبری ساری، رئیس دانشکده با تبریک پایان دوره تحصیل دانش‌آموختگان در دانشکده بهداشت و خوش آمدگویی به مهمانان گفت: این موفقیت حاصل تلاش چندین سال زحمات شما دانشجویان است که توانستید از این دانشکده فارغ التحصیل شوید؛ دانشکده ایی که یکی از بهترین دانشکده های بهداشت دانشگاه های علوم  پزشکی کشور است و به نوعی دانشکده مادر در بین بیش از 40 دانشکده بهداشت کشور است. دانش آموختگان این دانشکده تا امروز بیش از 10 هزار نفر هستند که اکنون در جای جای کشور در حال فعالیت و خدمات رسانی به جامعه هستند.

دکتر اکبری ساری در ادامه با یادآوری اساتید درگذشته و آرزوی سلامتی برای استادان بازنشسته و مشغول به کار در دانشکده با ذکر جمله: "انسان ها یا موثرند یا تاثیرپذیر" از قول مرحوم استاد یلدا پیشکسوت درگذشته دانشگاه گفت: با داشتن علم است که ما می توانیم بیشتر تاثیرگذار باشیم و دانش آموختگان دانشکده بهداشت از تاثیرگذاران در حیطه های سلامت هستند که بی شک بدون داشتن سلامتی ادامه زندگی و فعالیت برای انسان ها جذاب نخواهد بود.

رئیس دانشکده با بیان این مطلب که دانش آموختگان این دانشکده در زمینه بهداشت عمومی در نظام سلامت کشور تاثیرگذارند و بیشترین خدمات را به قشر محروم جامعه عرضه می کنند، این را باعث افتخار  دانشکده دانست و عنوان کرد نیروهای بهداشتی علاقه خدمت به جامعه را دارند و همین علاقه باعث می شود که سختی های این کار را بپذیرند که این امر قابل تقدیر است.

وی افزود: امیدوارم که دانش آموختگان ارتباط  شان را با دانشکده حفظ کرده و خاطرات خوب از این جا را با خود همراه داشته باشند.

دکتر اکبری ساری  برای دانش آموختگان آرزوی موفقیت کرده  و از آن ها خواست که با توجه به رسالت و نقش ایشان در جامعه در راه کارآفرینی سلامت گام بردارند.

همچنین از خانواده های دانش آموختگان تشکر کرد که توانستند آنها را به این سمت هدایت کرده و در این راه همراهی شان کنند.

رئیس دانشکده سخنان خود را با بیان جمله ای دیگر از استاد یلدا مبنی بر شاد بودن و محبت به دیگران  و تشکر از همکاران دانشکده برای برگزاری این مراسم به پایان رساند.

پس از نمایش کلیپ معرفی دانشکده بهداشت، دکتر نیکزاد عیسی زاده نماینده دفتر نهاد رهبری در دانشگاه بیانات خود را با اشاره به ایام دهه کرامت و تبریک میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و امام رضا(ع) آغاز کرد و ضمن خسته نباشید به اساتید دانشکده گفت: خداوند در اولین سوره ای که با انسان ها سخن می گوید موضوع و مفهوم خواندن و نوشتن و کامل شدن را با مفهوم کرامت، عزت و بزرگی مرتبط کرده و آیاتی از سوره علق را قرائت کرد.

در ادامه دکتر عیسی زاذه با بیان جمله ای از آیت الله جوادی آملی و کتاب ایشان با عنوان کرامت انسان از نگاه قرآن، اظهار داشت: خداوند در قرآن پیامبر را مدرس و استاد کرامت برای زندگی انسان ها می داند و انسان هایی را که اهل تفکر و شناخت هستند را شاگردان این استاد.

وی افزود: اکنون که فارغ التحصیلان از این مرز علمی عبور کرده اند می توانند با افزودن کرامت خود به جامعه نیز برای دست یابی و ارتقا کرامت کمک کنند و عزت انسان ها از کرامت درونی آن ها بدست می آید و زمانی جامعه به عزت می رسد که برای این منظور سلامت باشد و شما در رسیدن به این امر نقش مهمی خواهید داشت.

پس از سخنرانی دکتر عیسی زاده، دکتر سید احمدیان دبیر دفتر دانش آموختگان دانشگاه ضمن تبریک میلاد پیش رو امام رضا(ع) گفت: آنچه که در این گونه جشن ها باید گفته شود را رئیس دانشکده به خوبی بیان کردند و اینکه سلامت هر لحظه توسط دانشگاه های علوم پزشکی کشور در حال تولید است و تولید سلامت کاری تیمی است و هر کس باید نقش خود را ایفا کند و دانشگاه علوم پزشکی تهران بهترین فرزندان را تربیت کرده و ما ورود آن ها را به جامعه جشن می گیریم و دانش آموختگان دانشکده بهداشت به گونه ای سربازان گمنام سلامت هستند و زمانی نتایج کار آن ها مشخص می شود که کاری در جامعه خراب شده باشد و اتفاق ناخوشایندی در سلامت جامعه روی داده باشد و اهمیت کار ایشان در این زمان به خوبی نمایش داده خواهد شد.

وی در ادامه بیان داشت: که دفتر ارتباط با دانش آموختگان پلی ارتباطی است میان شما و دانشگاه. چرا که ما از طریق این دفتر می توانیم میزان خدمات رسانی و دستیابی به اهداف تربیت دانش آموختگان در کشور را بررسی و در خصوص آن برای تصمیم گیری به سیاستگزاران کمک کنیم.

همچنین دکتر سید احمدیان با بیان حدیثی از پیامبر اکرم (ص) گفت: بهترین مردم کسی است که بتواند به دیگران سود رسانده و برای آنها موثر باشد. برای رسیدن به این تاثیر گذاری خود شما دانش آموختگان، اساتید شما و خانواده هایتان از رئوس مثلثی هستید که در این مهم نقش دارید.

سپس اجرای موسیقی زنده توسط گروه آوای هگمتانه برگزار شد.

در ادامه مراسم، سوگندنامه با همراهی دکتر پورمند دبیر دفتر دانش آموختگان دانشکده بهداشت و دانش آموختگان این دانشکده قرائت شد.

همچنین در این مراسم از استاد پیش کسوت منتخب و دانش‌آموختگان برتر نیز تقدیر به عمل آمد.

- استاد پیش کسوت منتخب : دکتر سید سعید اشراقی

- دانش آموخته برتر مقطع کارشناسی ارشد میکروب شناسی: نرجس نوری گودرزی

- دانش آموخته برتر مقطع کارشناسی ارشد ویروس شناسی: فرشاد خدا خواه

- دانش آموخته برتر مقطع کارشناسی ارشد مدیریت خدمات بهداشتی: رستم زالوند

- دانش آموخته برتر مقطع دکترای آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت: دکتر انسیه جمشیدی

- دانش آموخته برتر مقطع دکترای حشره شناسی: دکتر فاتح کریمیان

-  دانش آموخته برتر مقطع دکترای بهداشت محیط: دکتر فهیم امینی تبوک

- دانش آموخته برتر مقطع دکترای آمار: دکتر سعید حسام

- دانش آموخته برتر مقطع دکترای انگل شناسی: دکتر عارف تیموری

- دانش آموخته برتر مقطع دکترای بهداشت حرفه ای: دکتر فریبرز امیدی و دکتر روح اله قاسمی

توضیح آنکه جشن دانش آموختگان دانشکده بهداشت در فضایی صمیمی و شاد با اجرای برنامه های متفاوتی برگزار شد.