دوشنبه 28 مرداد 1398   21:33:50
1398/4/26 چهارشنبه
بازدید مشاور سازمان جهانی بهداشت از گروه حشره شناسی
دکتر فدریکو کاستا عضو کمیته اجرایی انجمن بین المللی لپتوسپیروز و مشاور سازمان جهانی بهداشت در زمینه کىترل جوندگان از گروه حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، پیرو  هماهنگی دکتر صداقت و دکتر اخوان با مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت و پیگیری دفتر نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در ایران، دکتر فدریکو کاستا عضو کمیته اجرایی انجمن بین المللی لپتوسپیروز و  مشاور سازمان جهانی بهداشت در زمینه کنترل جوندگان از گروه حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین و مرکز تکثیر و نگهداری حیوانات آزمایشگاهی دانشکده بازدید کرد.

در ابتدا نشست علمی با حضور دکتر کاستا، همکارانی از مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت،  همکارانی از انستیتو پاستور، اساتید و دانشجویان گروه و  سایر علاقمندان تشکیل شد.

در این نشست دکتر صداقت مدیر گروه حشره شناسی، به معرفی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده بهداشت و هم چنین گروه حشره شناسی پزشکی پرداخت و در ادامه دکتر اخوان سخنرانی در زمینه کنترل بیماری لیشمانیوز و مخازن جونده آن در ایران ایراد کرد.

پس از پرسش و پاسخ از امکانات و آزمایشگاه های گروه حشره شناسی پزشکی  در ارتباط با بیماری های منتقله از جوندگان انجام بازدید شد.