يكشنبه 3 شهريور 1398   15:56:05
1398/4/29 شنبه
برگزاری کارگاه سیاست‌گذاری و برنامه ریزی راهبردی در مدیریت خطر بلایا در دانشکده بهداشت
کارگاه سیاست‌گذاری و برنامه ریزی راهبردی در مدیریت خطر بلایا در دانشکده بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، به همت دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت و دفتر توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم)  کارگاه سیاست‌گذاری و برنامه ریزی راهبردی در مدیریت خطر بلایا  در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

در این کارگاه  7 ساعته  ابتدا دکتر عباس استاد تقی زاده مدیر گروه سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت  ضمن  بیان مفاهیم پایه سیاست‌گذاری در حوادث و بلایا به روند تدوین سند "سندی " و نقش نمایندگان و دانشمندان ایرانی در این خصوص پرداخت.

در ادامه  دکتر مصطفی محقق هماهنگ کننده ارشد مرکز سازمان مل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) ضمن بیان مبانی نظری در تحول دانش و معرفت بشری به تفاوت‌های میان سیاست‌گذاری، راهبرد، برنامه و پروژه پرداخت.

سپس وی به تبیین فرآیند سیاست‌گذاری و قانون‌گذاری در مدیریت خطر بلایا و مبانی دوازده‌گانه قانون‌گذاری و تدوین راهبردهای ملی در  مدیریت بحران پرداخت.

در این کارگاه شرکت کنندگان در چندین نوبت به انجام کارگروهی زیر نظر دکتر محقق پرداختند.