يكشنبه 3 شهريور 1398   15:29:22
1398/4/31 دوشنبه
سیزدهمین دوره کارگاه های تخصصی مدیریت استراتژیک و ارتقای کیفیت در بیمارستان ها و مراکز درمانی در دانشکده بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، انجمن علمی اداره امور بیمارستان های وزارت بهداشت با همکاری دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران سیزدهمین دوره از کارگاه های تخصصی مدیریت استراتژیک و ارتقای کیفیت در بیمارستان ها و مراکز درمانی را برگزار کرد.

دوره آموزشی«نحوه تدوین برنامه استراتژیک سازمان» مقدماتی و پیشرفته با تدریس دکتر علی محمد مصدق راد عضو هیات علمی گروه علوم مدیرت و اقتصاد بهداشت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد .

در این دوره آموزشی تیم مدیران ارشد بیمارستان های نیکان، محب مهر، مهرآئین، امیرالمومنین اهواز، ريیس اداره پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان، برخی مدیران و روسای بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی گلستان،بعضی از دانشجویان ارشد و دکترای مدیریت خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران حضور داشتند.