يكشنبه 3 شهريور 1398   16:39:56
1398/4/31 دوشنبه
برگزاری نشست مشورتی درمورد بررسی و رفع مشکل بو در اطراف جنوب شهر تهران در دانشکده بهداشت
نشست مشورتی درمورد بررسی و رفع مشکل بو در اطراف جنوب شهر تهران، اطراف فرودگاه امام خمینی (ره) در دانشکده بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دوشنبه 30 تیر 98، نشست مشورتی درمورد بررسی و رفع مشکل بو در مناطق جنوب شهر تهران با حضور دکتر علی اکبری ساری رئیس دانشکده بهداشت و اعضا هیات علمی گروه مهندسی بهداشت محیط برگزار شد.

رییس دانشکده با تاکید بر اهمیت این نشست بیان  داشت: این موضوع از ابعاد مختلف دارای اهمیت بوده و نیازمند بررسی و برنامه ریزی علمی و دقیق است.

در ادامه وی گفت: دانشکده بهداشت می تواند در کنار سایر نهادها نقش مهم و محوری خود را در این زمینه ایفا کند.

در ادامه نشست برای بررسی، منشاء‌یابی و ارائه راهکارهای مشکل بو، یک برنامه پیشنهادی تدوین شد.

سپس مقرر شد در مرحله اول، راهنمای شناسایی و مدیریت بو و پیش‌نویس حدود استاندارد بو برای کشور تدوین و ارائه شود.

همچنین گزارش‌ها و مستندات تهیه شده در زمینه بررسی علل، سنجش و اقدامات کنترلی در خصوص مشکل بو در جنوب تهران از طریق فرماندار اسلام شهر دریافت و جمع بندی آنها ارائه شود.