يكشنبه 3 شهريور 1398   16:04:03
1398/5/1 سه‌شنبه
قدردانی از رئیس کارگزینی دانشکده بهداشت در آستانه بازنشستگی
کارکنان دانشکده بهداشت در مراسمی از زحمات علی کاری جعفری در آستانه بازنشستگی قدردانی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دوشنبه 31 تیر98، در مراسمی از 30 سال خدمات علی کاری جعفری رئیس کارگزینی دانشکده در آستانه بازنشستگی قدردانی شد.

در این مراسم دکتر علی اکبری ساری رئیس دانشکده،معاونان دانشکده، تعدادی از استادان و کارکنان واحدهای مختلف و برخی از بازنشستگان دانشکده حضور داشتند.

دکتر اکبری ساری با بیان این موضوع که دانشکده برای بازنشستگان دانشکده در جشنی که هر سال برای کارکنان برگزار می کند از همه آن ها تقدیر خواهد کرد گفت: این مراسم که استقبال زیادی از آن شده است نشان دهنده حسن رفتار و داشتن سرمایه اجتماعی بالای آقای جعفری هست. وظیفه شناسی و انجام آن از خصیصه های ایشان در طول خدمتش بوده و رضایت افراد از خدماتش نیز مثال زدنی است.

در ادامه تعدادی از اساتید و کارکنان به بیان خاطراتی که با وی در طول خدمت داشتند پرداختند.

سپس جعفری با تشکر از حاضران گفت: من در حال درس پس دادن از آموزه های سال های خدمتم هستم.

در پایان نیز هدایایی به رسم یادبود به وی اهدا شد.