يكشنبه 3 شهريور 1398   15:50:05
1398/5/2 چهارشنبه
دیدار معاون بین الملل دانشکده بهداشت با رئیس و مدیران ارشد دانشگاه هولر اربیل و پلی تکنیک سلیمانیه- کردستان عراق
دکتر امیرحسین تکیان با رئیس و مدیران ارشد دانشگاه هولر اربیل و پلی تکنیک سلیمانیه- کردستان عراق دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دکتر امیرحسین تکیان معاون بین الملل دانشکده بهداشت که به دعوت رییس دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه عراق به کردستان عراق سفر کرده است، در روز نخست این سفر در نشستی که به دعوت دکتر نزار معاون آموزشی و با حضور دکتر حمدیه رییس دانشکده بهداشت، دکتر ابابکر معاون بین الملل و دانشگاه هولر اربیل تشکیل شد، زمینه های همکاری مابین دانشگاه علوم پزشکی تهران با  دانشگاه هولر با محوریت انجام دوره های تخصصی آموزشی مشترک و کمک به بارور کردن ظرفیت پژوهشی دانشگاه هولر اربیل بررسی شد.

گفتنی است دانشگاه هولر Hawler معتبرترین دانشگاه جامع پزشکی کردستان عراق است که پنج دانشکده، تعدادی بیمارستان آموزشی و  500 نفر عضو هیئت علمی دارد و در رشته های مختلف پزشکی، پیراپزشکی، دارو سازی و دندانپزشکی دانشجو می پذیرد.

در این نشست مقرر شد هیاتی از مسئولان عالی رتبه دانشگاه هولر به همراه وزارت بهداشت کردستان عراق برای بازدید نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران به ایران سفر کنند و همچنین در زمینه بیماری های عفونی ،انجام پژوهش ها ی مرتبط با بیماری های غیر واگیر،انجام دوره های مقدماتی و پیشرفته اپیدمیولوژی و آمارحیاتی، انجام پژوهش های مشترک و تبادل استاد و دانشجو با دانشگاه علوم پزشکی تهران و به ویژه دانشکده بهداشت همکاری داشته باشند.

در پایان لوح یادبود دانشگاه به نمایندگی از رییس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به معاون کل دانشگاه هولر اربیل تقدیم شد.

در ادامه دکتر تکیان به شهر سلیمانیه عراق سفر کرد تا به عنوان رییس کمیته علمی و سخنران اصلی افتتاحیه سومین کنفرانس بین المللی پزشکی و سلامت عمومی که به میزبانی دانشگاه پلی تکنیک  سلیمانیه  تشکیل می شد، شرکت کند.

گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی تهران اسپانسر علمی اصلی این کنفرانس بود که با شرکت حدود ۴۰۰ نفر در روز نخست مرداد ۱۳۹۸ در محل شهر پزشکی فاروق در سلیمانیه برگزار شد.

در حاشیه کنفرانس، معاون بین الملل دانشکده بهداشت نشست کاری با دکتر اعلان امین رئیس دانشگاه و دکتر محمد مونا رییس دانشکده علوم سلامت دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه برگزار کرد.

در این نشست در مورد همکاری های مشترک، به ویژه بهبود ظرفیت پژوهشی، انجام دوره های کوتاه مدت و مدرک مشترک با طرف عراقی توافق هایی انجام شد.

در پایان در مراسم اختتامیه، یادبود دانشگاه علوم پزشکی تهران به رییس دانشگاه و رییس دانشکده پلی تکنیک سلیمانیه تقدیم شد.