يكشنبه 3 شهريور 1398   16:42:22
1398/5/12 شنبه
سخنرانی پرفسور ایگور شاراکف در دانشکده بهداشت
پرفسور ایگور شاراکف استاد دانشگاه ویرجینیا و دانشگاه ایالتی تمسک در دانشکده بهداشت سخنرانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، سه شنبه 8 مرداد 98، با هماهنگی دکتر عشاقی استاد گروه حشره شناسی دانشکده، پرفسور ایگور شاراکف استاد دانشگاه فناوری ویرجینیا و دانشگاه ایالتی تمسک (professor of Virginia Tech University and professor of Tomsk State university) در دپارتمان حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین دانشکده سخنرانی کرد.

این نشست با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان علاقمند و هم چنین مهمان هایی از دانشگاه تربیت مدرس و انستیتو پاستور ایران برگزار شد.

در ادامه دکتر محمدمهدی صداقت مدیر گروه حشره شناسی با معرفی دکتر شاراکوف و تحقیقات وی در زمینه ناقلین مالاریا نکاتی را مطرح و سپس دکتر شاراکف سخنرانی خود را با موضوع(Evolution of chromosomes and phylogeny in malaria mosquitoes)   ارائه کرد.

در پایان، این نشست با بحث و تبادل نظر در ارتباط با موضوع مطرح شده خاتمه یافت.

پس از نشست نیز دکتر شارکف از موزه حشره شناسی پزشکی دانشکده بازدید کرد.