يكشنبه 3 شهريور 1398   15:34:06
1398/5/13 يكشنبه
برگزاری نشست کارگروه سلامت و امداد و نجات ویژه سیلاب در دانشکده بهداشت
دکتر علی اکبری ساری رئیس دانشکده بهداشت با اشاره به نقش محوری ارزیابی خسارت اقتصادی در حوزه بهداشت، بر حضور نمایندگان سازمان های مربوط در جلسات کارگروه سلامت و امداد و نجات ویژه سیلاب تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، شنبه 12 مرداد 98، نشست کارگروه سلامت و امداد و نجات ویژه سیلاب در خصوص بررسی عملکرد نیروهای مسلح در حوزه بهداشت و درمان در این کارگروه با حضور دکتر سید هاشم حسینی فرمانده بهداری کل نیروهای مسلح، دکتر علی اکبری ساری رئیس دانشکده بهداشت، دکتر عباس استاد تقی زاده مدیر دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا دانشکده و دبیر کارگروه،  رضا عالی زاده نماینده بسیج جامعه پزشکی  و سایر اعضا در دانشکده بهداشت برگزار شد.

در ابتدا دکتر استاد تقی زاده گزارشی از برگزاری اقدامات و نتایج بازدیدهای انجام شده کارگروه از استان های گلستان و لرستان را بیان کرد.

وی در مورد لزوم ارائه گزارش های دستگاه های خدمات رسان، کمک های بین المللی، NGOها و خیرین سلامت توضیح داد.

در ادامه بررسی علل مرگ ناشی از سیلاب اخیر در برنامه پژوهشی دپارتمان سلامت در حوادث و بلایای دانشکده بهداشت دانشگاه قرار گرفت.

همچنین اعضا در خصوص چالش های پیش رو در مسیر ارزیابی خسارت ناشی از سیلاب های اخیر و نیز ارزیابی میزان پاسخ به آن و رضایتمندی مردم به بحث و گفتگو پرداختند و پیشنهادهایی مانند انجام کوهورت های مختلفِ ارزیابی، تفکیک تخریب و زیان و نیز متدولوژی در روند مطالعات درازمدت با رویکرد پیشگیری از آسیب های احتمالی در آینده را ارائه کردند.

سپس دکتر حسینی گزارش کاملی از خدمات سپاه و ارتش در کمک به مردم آسیب دیده در سیل اخیر را به اطلاع حاضران رساند و در خصوص مشکلات عدم هماهنگی در دانشگاه های علوم پزشکی استان های درگیر سیل توضیحاتی داد.

در ادامه نماینده بسیج جامعه پزشکی در مورد ارائه خدمات بسیج نکاتی را عنوان کرد.

در پایان دکتر اکبری ساری با اشاره به نقش محوری ارزیابی خسارت اقتصادی در حوزه بهداشت، بر حضور نمایندگان سازمان های مربوط در جلسات کارگروه تاکید کرد و گفت: درس آموخته های این بحران می بایست بصورت مستمر و مداوم مورد استفاده قرار گیرد تا در بحران های بعدی شاهد تکرار مشکلات نباشیم.