يكشنبه 3 شهريور 1398   16:40:04
1398/5/19 شنبه
نشست رئیس و معاون بین الملل دانشکده بهداشت با رییس دبیر خانه شورای عالی سلامت
رئیس و معاون بین الملل دانشکده بهداشت با رئیس دبیر خانه شورای عالی سلامت دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دکتر علی دل پیشه رئیس شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به همراه دکتر حمید بهلولی رئیس کارگروه شاخص های سلامت و توسعه پایدار دبیرخانه  در نشست صمیمانه با دکتر علی اکبری ساری رئیس و دکتر امیرحسین تکیان  معاون بین  الملل دانشکده بهداشت در دانشکده بهداشت دیدار کردند.

در این دیدار  صمیمانه که به منظور تبادل  نظر در ارتباط با بهبود وظایف دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و ظرفیت دانشکده بهداشت در انجام  امور پژوهشی و دستور سازی دبیرخانه برگزار شد کاریکولوم رشته دکترای تخصصی سیاستگزاری سلامت و ظرفیت انجام کارآموزی دانشجویان دکترای این رشته در محل دبیرخانه، بحث و تبادل نظر و در نهایت به منظور انجام بهینه آن  تصمیماتی اتخاذ شد.

همچنین مقرر شد طرفین  متن پیش نویس تفاهم نامه  را به منظور همکاری های گسترده و دراز مدت مابین دانشکده بهداشت و دبیر خانه شورای عالی سلامت  و امنیت غذایی کشور با هدف انجام امور پژوهشی مشترک با توجه به اولویت های نظام  سلامت کشور، انجام کارآموزی و برگزاری  دوره های مشترک آماده کنند.