دوشنبه 1 مهر 1398   03:54:54
1398/6/2 شنبهگروه حشره شناسی پزشکی
دکتر مرتضی زعیم استاد گروه حشره شناسی دانشکده بهداشت برنامه عملیاتی منطقه ای مدیترانه شرقی را تهیه کرد
دکتر مرتضی زعیم برنامه عملیاتی منطقه ای مدیترانه شرقی را تهیه کرده و مورد تایید شصت و پنجمین کمیته منطقه ای آن سازمان قرارگرفته است.

در اجرای قطعنامه سازمان جهانی بهداشت در خصوص "پاسخ جهانی به ناقلین دکتر مرتضی زعیم مشاور ارشد سازمان جهانی بهداشت و استاد وابسته گروه حشره شناسی پزشکی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و مشاور مرکز مدیریت بیماری های وزارت بهداشت، برنامه عملیاتی منطقه ای مدیترانه شرقی را تهیه و  تدوین کرد و مورد تایید شصت و پنجمین کمیته منطقه ای آن  سازمان قرارگرفت.

در این برنامه عملیاتی ضرورت سازماندهی و ارتقا ظرفیت و توانایی کشورهای عضو جهت مراقبت و کنترل ناقلین تاکید و برنامه های اجرایی پیشنهاد شده است.

فايل هاي مربوطه :
EMROPub_2019_EN_23552[1].pdf1.49 MB