دوشنبه 1 مهر 1398   04:35:15
1398/6/10 يكشنبه
برگزاری نشست دفاع از پایان نامه دکترای تخصصی دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا در دانشکده بهداشت
نشست دفاع از پایان نامه دکترای تخصصی دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا در دانشکده بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، شنبه 9 شهریور 98،نشست دفاع از پایان نامه دکترای تخصصی با عنوان سنجش سطح و شیوه های سازگاری با پدیده گرد و غبار در شهر اهواز در دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت برگزار شد.

دکتر شیوا صالحی از پایان نامه دکترای تخصصی خود با عنوان سنجش سطح و شیوه های سازگاری با پدیده گردو غبار در شهر اهواز به راهنمایی دکتر علی اردلان و دکتر غلامرضا گرمارودی و مشاوره دکتر عباس استاد تقی زاده، دکتر عباس رحیمی فروشانی، دکتر آرمین زارعیان دانشگاه دفاع کرد.

وی در این نشست مراحل تحقیق خود را در7 گام شرح داد. گام اول تعيين مولفه های موثر در سازگاری با تغییر اقلیم با تأکید بر پدیده گرد و غبار بر اساس مرور نظام مند و گام دوم ارائه تعریف جامعی از سازگاری همراه با چارچوب مفهومی بود.

در گام سوم، مولفه های موثر بر سازگاری در جامعه ایران استخراج شد. گام چهارم، تجربیات سازگاری مردم و مسئولین و گام پنجم استراتژی های سازگاری با پدیده گردو غبار در ایران مشخص شد و بعد از طراحی ابزار سازگاری با پدیده گرد و غبار در جامعه شهری، میزان سازگاری با این پدیده در شهر اهواز به عنوان پایلوت انتخاب و اجرا شد.

داوری این پژوهش را  دکتر اکبر اسلامی و دکتر مهری اکبری برعهده داشتند.

عكس های مرتبط :