دوشنبه 1 مهر 1398   04:39:18
1398/6/17 يكشنبه
برگزاری نشست معرفی دانش پژوهی آموزشی و سامانه آموزش های دانشگاه در دانشکده بهداشت
نشست معرفی دانش پژوهی آموزشی و سامانه آموزش های دانشگاه در دانشکده بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، چهارشنبه 13 شهریور 98، نشست معرفی دانش پژوهی آموزشی و سامانه آموزش های دانشگاه با حضور دکتر امیرحسین جهانشیر، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، دکتر فاطمه سلیمانی، مدیر مرکز مهارت های حرفه ای و دبیر آموزش مداوم دانشگاه، دکتر الهام شکیبازاده معاون آموزشی دانشکده و جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده در دانشکده بهداشت برگزار شد.

در ابتدای نشست دکتر شکیبا زاده  ضمن خوشامد گویی به حاضران از حضور و مشارکت دکتر جهانشیر و دکتر سلیمانی  و دکتر عادل مظلومی مدیر دفتر توسعه دانشکده در برگزاری این نشست تشکر کرد.

در ادامه دکتر جهانشیری در رابطه با دانش پژوهی و ساختار پژوهش در دانش پژوهی و انواع دانش پژوهی، معیار های دانش پژوهی، نحوه دریافت امتیاز دانش پژوهی  و سهم آن امتیاز پژوهش ارتقای اعضای هیات علمی توضیحاتی را ارائه داد

سپس دکتر سلیمانی به معرفی مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای و آموزش مداوم دانشگاه و سایت samad.tums.ac.ir  پرداخت.

وی همچنین توضیحاتی درمورد  سایت و نحوه بارگذاری کارگاه ارائه کرد.

در پایان این نشست ضمن بحث و تبادل نظر در  خصوص برنامه های ارائه شده، به پرسش های حاضران پاسخ داده شد.