چهارشنبه 1 آبان 1398   02:11:18
1398/7/10 چهارشنبه
برگزاری دومین روز نشست بین المللی تخصصی علم، سیاستگذاری و اجرا برای ارتقا تاب آوری نظام سلامت در برابر سیل
دومین روز نشست بین المللی تخصصی علم، سیاستگذاری و اجرا برای ارتقا تاب آوری نظام سلامت در برابر سیل به کار خود ادامه داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، چهارشنبه 10 مهر 98، نشست بین المللی تخصصی علم، سیاستگذاری و اجرا برای ارتقا تاب آوری نظام سلامت در برابر سیل در دومین روز به فعالیت خود ادامه داد.

در ابتدای این نشست مروری بر سخنرانی ها و مطالب ارائه شده در روز گذشته انجام شد.

سپس به بررسی تعیین کلید چالش های اصلی موجود بر سر راه پاسخ به حوادث و بلایا پرداخته شد و درس آموخته های این چالش ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ادامه پنل، نمایندگانی از سازمان جهانی بهداشت و یونیسف در ایران در خصوص نقش بین المللی این سازمان ها در سیستم ساختار نظام سلامت و تاب آوری در برابر سیلاب مطالبی را ارائه دادند.

همچنین در پنل بعدی سیستم پیشنهادات مهم برای تعامل حاصل از دستاوردهای مقابله با سیل برای بخش سیاست و اجرا در بخش سلامت ارائه شد.

در پایان نیز گزارش و خلاصه سخنرانی های دو روز نشست ارائه و نظرات و پیشنهادات در خصوص اقدامات مهم و اساسی در تاب آوری نظام سلامت ارائه شد.

توضیح اینکه این نشست تخصصی در دو روز سه شنبه9 و چهارشنبه 10 مهر98، با ارائه پنل های علمی و سخنرانی برگزار شد.