چهارشنبه 1 آبان 1398   01:47:02
1398/7/15 دوشنبه
برگزاری نشست هیات رییسه در دانشکده بهداشت
دکتر اکبری ساری: تکریم اساتید پیشکسوت و بازنشسته دانشکده موضوع مهمی است که باید دانشکده در این خصوص اهتمام بیشتری بورزد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دوشنبه 15 مهر 98، نشست هیات رییسه دانشکده بهداشت با حضور دکتر علی اکبری ساری رییس، معاونان و مشاوران  دانشکده برگزار شد.

در ابتدای نشست دکتر سید ابوالفضل ذاکریان معاون اداری مالی دانشکده در توضیحاتی روند بازسازی سالن آمفی تاتر دانشکده و نحوه استفاده از آن را توضیح داد.

همچنین وی در خصوص تعداد کارکنان خدمات دانشکده و بازنشستگی این افراد نکاتی را بیان کرد و گفت: با توجه به اینکه از سال گذشته تعداد قابل توجهی از این نیروها بازنشسته شده و در حال بازنشسته شدن هستند دانشکده در این خصوص دچار چالش هایی است که باید راه کار مناسب و سریعی برای رفع این مساله در نظر بگیریم.

سپس حاضران نظرات و پیشنهادات خود را در این زمینه ارائه دادند.

در ادامه دکتر الهام شکیبازاده توضیحاتی در مورد مراسم آغاز سال تحصیلی دانشجویان ورودی جدید ارائه داد و در مورد برنامه بحث و گفتگو انجام شد.

همچنین در خصوص تکریم و بازدید از اساتید بازنشسته و پیشکسوتان دانشکده مباحثی مطرح و پیشنهاداتی ارائه شد و دکتر اکبری ساری گفت: تکریم اساتید پیشکسوت و بازنشسته دانشکده موضوع مهمی است که باید دانشکده در این خصوص اهتمام بیشتری بورزد.

در انتها نیز در مورد پایش عملکرد دانشکده در بخش اداری و آموزشی مطالبی بیان و پیشنهاداتی ارائه شد.