يكشنبه 24 آذر 1398   02:59:36
1398/8/28 سه‌شنبه
برگزاری نشست ژورنال کلاب و مرور مجلات دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای گروه اپیدمیولوژی و آمار زیستی
نشست ژورنال کلاب و مرور مجلات دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای گروه اپیدمیولوژی و آمار زیستی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت،سه شنبه 28 آبان 98، ژورنال کلاب و مرور مجلات دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای گروه اپیدمیولوژی و آمار زیستی با حضور دکتر سحرناز نجات مدیر این گروه، دکتر مصطفی حسینی و دکتر مهدی یاسری و دانشجویان به زبان انگلیسی برگزار شد.

موضوعات مطرح شده در این نشست؛  Three Approaches to Qualitave Content Analysis و

Wavelet-Based Monitoring for Disease Outbreaks and Bioterrorism: Metods and Challenge بود که مهسا تهذیبی دانشجوی کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی و یوسف علیمحمدی دانشجوی دکترا اپیدمیولوژی ارائه شد.

در پایان اکرم یزدانی دانشجو دکترا آمار زیستی مروری بر عنوان های مجلات جدید اپیدمیولوژی داشت.