يكشنبه 24 آذر 1398   03:55:57
1398/9/6 چهارشنبه
نشست مشترک گروه علوم مدیریت و اقتصاد سلامت دانشکده بهداشت با معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، چهارشنبه 6 آذر 98، نشست مشترک گروه علوم مدیریت و اقتصاد سلامت دانشکده بهداشت با دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه در دانشکده برگزار شد.

در این نشست دکتر اکبری ساری رئیس دانشکده و عضو هیات علمی گروه مدیریت، دکتر ابراهیم جعفری پویان مدیر این گروه، دکتر امیرحسین تکیان معاون بین الملل دانشکده و عضو هیات علمی این گروه، دکتر حجت رحمانی، دکتر امیرحسین درگاهی، دکتر سارا امامقلی پور، دکتر رجبعلی درودی، دکتر مریم تاجور اعضای هیات علمی گروه و دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه حضور داشتند.

در این نشست بر لزوم امکان تبادل علمی و تجربی دانش و همکاری های مشترک بین معاونت توسعه دانشگاه و گروه علوم مدیریت دانشکده بهداشت بحث و گفتگو شد.

در ادامه مواردی از این مباحث برای ادامه همکاری ها تصویب شد.