يكشنبه 24 آذر 1398   03:01:33
1398/9/12 سه‌شنبه
برگزاری کارگاه آشنایی با آیین نامه و شیوه های انضباطی ویژه دانشجویان ورودی جدید دانشکده بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، سه شنبه 12 آذر 98، کارگاه آشنایی با آیین نامه و شیوه های انضباطی ویژه دانشجویان ورودی جدید دانشکده بهداشت برگزار شد.

در این نشست مهندس میرغنی سیدصومعه دبیر شورای انضباطی دانشگاه دانشجویان را با قوانین و اصول احکام انضباطی دانشگاه آشنا کرده و به سوالات آنان در این زمینه پاسخ داد.

همچنین به دانشجویان توصیه شد که شیوه نامه انضباطی مندرج در سایت معاونت دانشجویی دانشگاه را مطالعه کنند تا آشنایی بیشتر و کاملتری با آن پیدا کنند.

در نهایت با امید به اینکه دانشجویان برای مشورت به این شورا مراجعه کنند، کارگاه به پایان رسید.