پنجشنبه 3 بهمن 1398   11:20:56
1398/9/13 چهارشنبه
مراسم یادبود دکتر عزت الدین جوادیان استاد فقید و چهره ماندگار حشره شناسی پزشکی کشور در دانشکده بهداشت برگزار شد
رئیس دانشکده بهداشت گفت: مرحوم دکتر جوادیان استادی بی ادعا و اخلاق مدار بود که دانش، مهارت فنی و عمر گرانبهای خود را در راه نشر علم، تربیت دانشجویان و خدمت به محرومین صرف کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، چهارشنبه 13 آذر 98، مراسم یادبود دکتر عزت الدین جوادیان استاد فقید و چهره ماندگار حشره شناسی پزشکی کشور و استاد پیشکسوت دانشکده بهداشت با حضور دکتر کریمی رئیس دانشگاه و جمع زیادی از استادان، دانشجویان، کارکنان و پیشکسوتان دانشگاه علوم پزشکی تهران و سایر مراکز علمی کشور در دانشکده بهداشت برگزار شد.

دکتر اکبری ساری رئیس دانشکده با تسلیت به جامعه علمی و حشره شناسی کشور گفت: مرحوم دکتر جوادیان استادی بی ادعا و اخلاق مدار بود که دانش، مهارت فنی و عمر گرانبهای خود را در راه  نشر علم، تربیت دانشجویان و خدمت به محرومین صرف کرد.

وی در خصوص مرحوم دکتر جوادیان گفت: ایشان از لحاظ اخلاقی و علمی از استادان برجسته حشره شناسی کشور بودند و در زمانی که کشور با بحران بیماری های واگیر مانند مالاریا و لیشمانیا مواجه بود خدمات شایانی را در این زمینه ها به نظام سلامت کشور ارائه کرد.

سپس پیشکسوتان دانشگاه؛ دکتر مسلم بهادری، دکتر علیرضا مصداقی نیا، دکتر محمد ملک افضلی، دکتر تاجبخش، دکتر یعقوبی، دکتر وطن دوست به بیان مطالبی پیرامون شخصیت و خدماتی که مرحوم دکتر جوادیان ارائه کرد بودند، پرداختند.

دکتر مصداقی نیا گفت: استاد جوادیان یک مرد اخلاقی بزرگ بود.

دکتر بهادری بیان داشت: به استادان دانشکده بهداشت و مرحوم جوادیان افتخار می کنیم که خدمات بزرگی را به جامعه ارائه دادند.

دکتر تاجبخش گفت: ایشان فرد بخشنده هم در مال و هم در علم بود.

دکتر ملک افضلی اظهار داشت: نبود دکتر جوادیان خسرانی برای جامعه بهداشت کشور است.

دکتر یعقوبی با اشاره به زندگی نامه دکتر جوادیان وی را استادی متعهد، دلسوز و خدمتگزار جامعه نامید.

دکتر وطن دوست گفت: دکتر جوادیان به نوعی پدر استادان حشره شناسی پزشکی کشور بود و خدمات ملی و بین المللی زیادی را با عشق و علاقه ارائه می کرد.

توضیح اینکه این مراسم با حضور بسیاری از پیشکسوتان و شخصیت های علمی دانشگاه همراه بود.