پنجشنبه 3 بهمن 1398   10:45:02
1398/9/17 يكشنبه
ارائه طرح های تجاری سازی ایده های حوزه سلامت در دانشکده بهداشت
در راستای برگزاری کارگاه کارآفرینی و نوآوری، طرح های تجاری سازی ایده های حوزه سلامت در دانشکده بهداشت ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، اولین گروه از دانشجویان شرکت کننده در کارگاه کارآفرینی و نوآوری دانشکده بهداشت، طرح های تجاری سازی ایده های سلامت محور را با کارکردهای اجتماعی ارائه دادند.

این طرح ها محصول اولین کارگاه مقدماتی کارآفرینی و نوآوری در دانشکده بهداشت هستند که در آبان ماه سال جاری با حضور سه گروه از دانشجویان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا برگزار شد.

دانشجویان و طرح های ارائه داده شده عبارتند از: فاطمه رحیمی دانشجو دکترا با طرح: کلوب بچه های دیابتی، معصومه شجاع دانشجوی کارشناسی ارشد با طرح: بوم گردی سلامت محور، طیب رمیم دانشجوی ارشد با طرح تجاری: تخت بیمارستانی هوشمند، صفیه محمدنژاد دانشجوی کارشناسی ارشد با طرح: مهد بزرگسالان.

توضیح اینکه کارگاه مقدماتی کارآفرینی، 14 آبان 98 به همت معاونت آموزشی دانشکده بهداشت در دانشکده برگزار شده بود.