پنجشنبه 3 بهمن 1398   11:56:00
1398/9/18 دوشنبه
بزرگداشت روز دانشجو در دانشکده بهداشت
مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور دانشجویان بین الملل و داخلی در دانشکده بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، 17 آذر 98، به همت معاونت بین الملل و کمیته فعالیت های بین المللی دانشکده بهداشت، با همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی پردیس بین الملل، مراسم گرامی داشت روز دانشجو در دانشکده بهداشت برگزار شد.

در این مراسم دکتر اکبری ساری رئیس دانشکده، دکتر امیرحسین تکیان معاون بین الملل دانشکده، جمعی از استادان، دانشجویان بین الملل و تعدادی از دانشجویان ایرانی دانشکده بهداشت حضور داشتند.

مراسم با خیر مقدم و سخنرانی رئیس دانشکده آغاز شد. وی با تبریک این روز به دانشجویان حاضر در مراسم در خصوص فلسفه نامگذاری این روز توضیحاتی ارائه داد.

در ادامه برخی اساتید حاضر خاطراتی از دوران دانشجویی خود تعریف کردند.

در انتهای برنامه پس از عکس یادگاری دانشجویان با اساتید دانشکده، با کیک مخصوص روز دانشجو از شرکت کنندگان پذیرایی شد.