دوشنبه 30 دي 1398   14:37:56
1398/9/18 دوشنبه
برگزاری نشست هیئت رئیسه در دانشکده بهداشت
دکتر اکبری ساری گفت: باید در خصوص تغییر ماموریت دانشکده که تاکید رئیس دانشگاه هم هست بیشتر تلاش کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دوشنبه 18آذر 98، نشست هیئت رئیسه دانشکده بهداشت با حضور دکتر علی اکبری ساری رئیس، معاونان و مشاوران  دانشکده برگزار شد.

در ابتدای نشست دکتر اکبری ساری با مرور نشست مشترک با هیات رئیسه دانشگاه توضیحاتی را ارئه کرد و گفت: باید در خصوص تغییر ماموریت دانشکده که تاکید رئیس دانشگاه هم هست بیشتر تلاش کنیم و شرایط را ارزیابی کرده تا بتوانیم گام های بعدی را مستحکم تر برداریم.

همچنین با توجه به مشکلات و شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور باید با افزایش کارائی، درآمدزایی، بازبینی و اصلاح ماموریت دانشکده و بهبود کیفیت و فرآیندها همراه با کنترل و توسعه هدفمند کمیت کارها بتوانیم رو به جلو حرکت کنیم.

در ادامه حاضران نظرات و پیشنهاداتشان را در مورد موضوع مطرح شده بیان کردند.