دوشنبه 30 دي 1398   14:46:26
1398/10/24 سه‌شنبه
انتخاب نشریه بهداشت و ایمنی کار دانشکده بهداشت به عنوان نشریه برگزیده در بیست و پنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی
نشریه بهداشت و ایمنی کار به عنوان نشریه برگزیده در بیست و پنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دوشنبه 27دی 98، بیست و پنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی برگزار شد.

در این جشنواره،  نشریه ایمنی و بهداشت کار دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان نشریه برگزیده  انتخاب شد و دکتر فریده گل بابایی سردبیر این نشریه جایزه را دریافت کرد.

توضیح اینکه این نشریه با درجه علمی پژوهشی (ISI) در سال 1390 آغاز به کار کرد و به عنوان اولین نشریه فارسی زبان با چکیده انگلیسی برای نسخه of Science – ESCI Web  پذیرفته است و نام نشریه در فهرست نشریات رسمی Thomson Reuters – Web of Science قرار گرفته است.