دوشنبه 2 مرداد 1396   03:13:42
1396/4/3 شنبهگروه حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین
اولین کنگره بین الملل بیماری های منتقله و تغییرات اقلیمی و سومین کنگره ملی حشره شناسی پزشکی ایران از 12 لغایت 14 آذرماه 1396 در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.

انجمن علمی حشره شناسی پزشکی ایران و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری مرکز مدیریت بیماری های واگیر و مرکز سلامت و محیط  وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، اولین کنگره بین الملل بیماری های منتقله و تغییرات اقلیمی و سومین کنگره ملی حشره شناسی پزشکی ایران را از 12 لغایت 14 آذرماه 1396 در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهند نمود. ازکلیه علاقمندان ، اساتید و دانشجویان  جهت شرکت در کنگره و ارسال مقاله دعوت به عمل می آید.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وبسایت کنگره به آدرس www.issmecongress.comمراجعه نمایند.

شماره تماس : 42933190-021

آدرس سایت : www.issme.ir