پنجشنبه 23 آذر 1396   05:49:38
1396/7/16 يكشنبهروابط عمومی دانشکده بهداشت
ارائه و آشنایی با طرح های مرتبط با چاقی
نشست ارائه و آشنایی با طرح های مرتبط با چاقی در دانشکده بهداشت برگزار شد.

جلسه آشنایی با برنامه ها و طرح های دانشکده تغذیه و رژیم شناسی و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه چاقی در تاریخ 96/7/16 با حضور پروفسور Boyd Swinburn  استاد دانشگاه آکلند نیوزیلند، رئیس دانشکده بهداشت، رئیس دانشکده تغذیه و رژیم شناسی و اساتید و دانشجویان علاقمند هر دو دانشکده در سالن شورای دانشکده بهداشت برگزار شد. در این نشست طرح های مختلفی که در سال های اخیر در زمینه چاقی اجرا شده است توسط اساتید، ارائه شد و شرکت کنندگان سوالات و نظرات خود را در زمینه طرح های مذکور بیان نمودند و جمع بندی نهایی توسط جناب آقای دکتر سیاسی و جناب آقای دکتر اکبری ساری انجام شد. دکتر swinburn از حجم و کیفیت بالای طرح ها و کارهایی که در این زمینه در ایران انجام شده است استقبال و تشکر نمودند و اعلام نمودند برخی از این کارها که با استانداردهای بالا انجام شده است هنوز به این صورت در کشورهای پیشرفته صورت نگرفته است و البته هنوز طرح ها و کارهای زیادی هست که لازم است در این زمینه طراحی و اجرا گردد و دانشگاه می تواند در انجام آن نقش مهم خود را ایفا نماید.

عكس های مرتبط :

خانه | بازگشت |