پنجشنبه 23 آذر 1396   05:54:23
1396/9/14 سه شنبهروابط عمومی دانشکده بهداشت
برگزاری اختتامیه کنگره ملی و بین المللی حشره شناسی پزشکی
مراسم اختتامیه اولین کنگره بین المللی بیماری های منتقله توسط ناقلین و تغییرات اقلیمی و سومین کنگره ملی حشره شناسی پزشکی ایران، عصر سه شنبه 14 آذر ماه 96 در دانشکده بهداشت برگزار شد.

گالری تصاویر 2

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت: مراسم اختتامیه اولین کنگره بین المللی بیماری های منتقله توسط ناقلین و تغییرات اقلیمی و سومین کنگره ملی حشره شناسی پزشکی ایران، عصر سه شنبه 14 آذر ماه 96 در سالن همایش دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

این کنگره به همت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن علمی حشره شناسی پزشکی ایران و با همکاری مرکز مدیریت بیماری های واگیر و مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در روزهای 12 الی 14 آذر ماه با شرکت محققان، اساتید و دانشجویان دانشگاه های مختلف کشور و همچنین پژوهشگران و مهمانانی از کشورهای مختلف نظیر سوئیس، اسپانیا، عراق، غنا، ایتالیا، نیجریه، اردن، انگلستان و فرانسه برگزار شد.

در ابتدای این برنامه دکتر محمدرضا یعقوبی ارشادی رییس انجمن علمی حشره شناسی پزشکی ایران با تشکر از همه دست اندرکاران و شرکت کنندگان در این کنگره، تصریح کرد: از تلاش های کمیته های علمی و اجرایی و حمایت های دانشکده بهداشت، وزارت بهداشت، انجمن علمی حشره شناسی پزشکی ایران، پژوهشکده محیط زیست، گروه حشره شناسی پزشکی، انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی دانشکده و همه دانشجویان و اساتید محترم نهایت تشکر و سپاس را دارم.

وی افزود: امیدواریم موضوعات و مباحثی که در این چند روز ارائه و تبادل شد، بسترهای لازم و کافی را در دانش افزایی شرکت کنندگان فراهم آورده و در رفع مشکلات بهداشتی که جامعه با آن مواجه است موثر باشد.

دکتر یعقوبی ارشادی از شرکت بایر و دانشگاه علوم پزشکی شیراز، حامیان  این همایش نیز تشکر کرد.

در ادامه دکتر اصغر تالبلاغی نماینده شرکت مبارزه با ناقلین در ایتالیا ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیت ها و اقدامات انجام گرفته در این چند روز با اهدای هدایایی از تعدادی از دست اندرکاران و عوامل اجرایی این کنگره تقدیر کرد. هم چنین خانم دکتر معین وزیری نیز در خصوص کمیت و کیفیت مقالات ارسالی به کنگره و نیز داوری هایی که در خصوص پوسترهای کنگره صورت گرفته بود، توضیحاتی را ارائه و مطالبی را جهت بهبود مقالات آتی بیان کرد و به پوستر های برگزیده هدایایی تعلق گرفت.

دکتر یاور راثی دبیر اجرایی اولین کنگره بین المللی بیماری های منتقله توسط ناقلین و تغییرات اقلیمی و سومین کنگره ملی حشره شناسی پزشکی ایران نیز سخنران دیگر مراسم اختتامیه بود که در صحبت های خود از کلیه دست اندرکاران، سیاست گزاران، برنامه ریزان و حامیان این کنگره تشکر کرد.

وی خاطرنشان کرد: این کنگره محصول تلاش های گسترده تمامی همکاران ما در دانشکده بهداشت، وزارت بهداشت و سایر نهادها و سازمان ها بود و امیدواریم از تجربیات ارزشمندی که در این دوره به دست آوردیم جهت برگزاری هر چه بهتر برنامه های آینده استفاده کنیم.

در پایان مراسم اختتامیه اولین کنگره بین المللی بیماری های منتقله توسط ناقلین و تغییرات اقلیمی و سومین کنگره ملی حشره شناسی پزشکی ایران، قطعنامه پایانی کنگره توسط دکتر راثی دبیر اجرایی این کنگره قرائت شد و دانشگاه علوم پزشکی شیراز میزبانی دومین کنگره بین المللی بیماری های منتقله توسط ناقلین و تغییرات اقلیمی و چهارمین کنگره ملی حشره شناسی پزشکی ایران را عهده دار گردید.

نام نظر

پست الكترونيك