پنجشنبه 25 مرداد 1397   08:32:36
1396/11/18 چهارشنبه
مراسم جشن دهه فجر 96

مراسم جشن سی ونهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشکده بهداشت برگزار شد.

این مراسم باحضور دکتر اکبری ساری رئیس دانشکده، دکتر ناطق پور معاون دانشجویی فرهنگی، حجت الإسلام والمسلمین   دکتر علم الهدی وحاج آقا  خالصی نژاد رابط دفتر نهاد رهبری ، اعضای هیأت علمی ، کارکنان و دانشجویان در روز چهارشنبه  18 بهمن ماه 1396 ازساعت 10 تا 12 درسالن آمفی تاتر( شهدای ) دانشکده  بهداشت برگزار شد.

درابتدا ، مراسم با  تلاوت قرآن کریم  و اجرای سرود جمهوری اسلامی ایران توسط گروه ناشنوایان دستان گویا آغاز شد  .سپس سخنران مراسم حجت الاسلام دکتر علم الهدی استاد گروه معارف دانشگاه  ضمن تبریک ایام الله دهه فجر به حضار و حماسه سازان  انقلاب  اسلامی در خصوص نقش بی بدیل حضرت امام در شکل گیری وپیروزی نهایی انقلاب اسلامی بیاناتی ایراد فرمودند همچنین مراحل مختلف انقلاب از سالهای ابتدایی وفراز ونشیب های موجود و طی شده توسط مردم ومسئولین را یاد آوری کردند و آنگاه درخصوص  وحدت مردم در انقلاب و بعد از پیروزی انقلاب که باعث شد تا  تهدیدات دشمنان انقلاب به فرصت ها تبدیل شوند سخنانی ایراد فرمودند  ودر ادامه به یاد آوری خاطرات دانشجویی روز های قبل ازپیروزی انقلاب  اسلامی  وهدایت های رهبر فقید انقلاب  در خصوص پیروزی انقلاب با پشتوانه مردمی پرداختند .

.در ادامه مراسم ، سرود هایی انقلابی با اجرای گروه ناشنوایان دستان گویا از موسسه آوای دستان گویا برگزارشد و سپس برنامه تاتر شاد ی اجرا ودر پایان جوایزی به قید قرعه کشی به شرکت کنندگان اهدا گردید.
الله وردی- مزاجردی

خانه | بازگشت |