شنبه 30 تير 1397   09:53:55
1397/2/18 سه شنبه
برگزاری دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار سلامت در دانشکده بهداشت
دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار سلامت به مناسبت بزرگداشت مقام استاد فرهیخته جناب آقای دکتر علیرضا مصداقی نیا در تاریخ 25 اردیبهشت 97 برگزار خواهد شد.

دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، قطب علمی آموزش علوم بهداشتی کشور ، با یاری و تاییدات خداوند متعال در نظر دارد "دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار سلامت " را به مناسبت بزرگداشت مقام استاد فرهیخته جناب آقای دکتر علیرضا مصداقی نیا در تاریخ 25  اردیبهشت 97 در محل سالن همایش های مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار نماید .

در این نشست علمی یک روزه ، ضمن معرفی برگزیدگان نخستین جایزه دکتر مصداقی نیا و تقدیر از ایشان ، سه پانل علمی با محورهای "پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیر واگیر "،" بیماری های بازپدید و نو پدید "و "محیط زیست و سلامتی "با حضور صاحب نظران ،دانشمندان و سیاستگزاران طراز اول کشور برگزار خواهد گردید .

بدینوسیله از همه ی اعضای محترم هیات علمی ، دانشجویان ، پژوهشگران ، سیاستگزاران و علاقمندان دعوت می نماید با حضور ارزشمند و فعال خود در این رخداد ملی مهم بر غنای آن بیفزایند.

جهت ثبت نام در این همایش به وب سایت کنفرانس مراجعه فرمایید     http://www.shdsph.ir

هیات رئیسه دانشکده بهداشت

خانه | بازگشت |