يكشنبه 24 آذر 1398   03:45:22
موضوع ایمیل :
1397/7/15 يكشنبه
اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگاه دوره MPH
ثبت نام پذیرفته شدگان دوره MPH دانشکده بهداشت سال تحصيلي 98-97 از تاریخ 97/07/14 لغایت 97/07/21 بعمل می آید.

پذیرفته شدگان می بایست جهت  تكميل فرم ها(پیوست) و مدارك ثبت نا‌مي(پیوست) با وارد نمودن
 كدملي به عنوان كد كاربري و رمز عبور به نشاني سايت ثبت نامي‌https://sipad.tums.ac.ir/stdnew   نسبت به ا‌سكن مدارك و ثبت نام اينترنتي اقدام فرمايند. لازم به ذكر است به دليل تداخل ثبت نام از پذيرفته شدگان ساير مقاطع، بازه زماني اعلام شده برای ثبت نام تمديد نخواهد شد. عدم تكميل مدارك و تائيد نهايي ثبت نام در موعد مقرر بمنزله انصراف تلقی خواهد شد. ضمناً شروع دوره از نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 مي باشد.

تاريخ ثبت نام حضوري جهت تحويل اصل مدارك روز شنبه مورخ 1397/07/28مي‌باشد. لطفاً پذيرفته شدگان با در دست داشتن اصل مدارك و  پرينت ثبت نام تاييد شده به دانشكده بهداشت مراجعه فرمايند.