يكشنبه 28 مهر 1398   21:26:01
موضوع ایمیل :
1398/4/9 يكشنبه
فراخوان سیزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
فراخوان سیزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری بر اساس حیطه ها و ارسال فرایندهای آموزشی به دبیرخانه جشنواره، حداکثر تا تاریخ 31 شهریور ماه سال جاری می باشد.لازم بذکر است صرفا فرایندهایی وارد مرحله رقابتی جشنواره می شوند که واجد هر شش معیار گلاسیک باشد.به منظور رعایت عدالت و صحت اطلاعات ارائه شده به داوران در جشنواره لازم است صاحبان فرایند برتر دانشگاهی علاوه بر مستنداتی که در سنوات قبل تهیه و ارسال می کردند، یک فایل پاورپوینت صداگذاری شده به مدت 3 دقیقه حداکثر با حجم 8 مگابایت برای معرفی فرایند خود تهیه نمایند تا در محل پیش بینی شده در سامانه به صورت لینک قرار داده شود.این فایل برای معرفی فرایند در کمیته های تخصصی و هیات داوران مورد استفاده قرار می گیرد، لذا دقت کافی در تهیه این فایل(از نظر کیفیت صدا و محتوای اسلایدها) می تواند به ارائه موثر فرایند و نکات برجسته آن برای داوران در کلیه مراحل داوری کمک نماید.جهت اطلاع بیشتر به سایت مرکز مطالعه و توسعه آموزشی علوم پزشکی دانشگاه به آدرس http://edc.tums.ac.ir مراجعه و یا با شماره تلفن 88955846-88955712 داخلی 204 (خانم نیاورانی) تماس حاصل فرمائید.