يكشنبه 28 مهر 1398   19:55:12
نام دریافت کننده :
ایمیل دریافت کننده :
موضوع ایمیل :
1397/12/8 چهارشنبهبازدید ریاست دانشکده و معاونین آموزشی و دانشجویی ، فرهنگی از خوابگاه دختران در کوی دانشگاه
بازدید ریاست دانشکده بهداشت به همراه معاونت آموزشی و معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده از خوابگاه های دختران در کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تاریخ 97/12/7 انجام شد . در این بازدید که در شب میلاد حضرت فاطمه زهرا س صورت گرفت برای دانشجویان هدایا و گل تهیه و به آنان اهدا گردید. در این دیدار که در اتاقهای آنها و همچنین در نمازخانه خوابگاه برگزار شد ، دانشجویان ضمن تشکر از هیأت بازدید کننده و ابراز شادی از این ملاقات مشکلات خود را نیز مطرح نمودند. در خاتمه پذیرایی توسط دانشجویان از میهمانان صورت گرفت.