پنجشنبه 8 خرداد 1399   18:48:01
تعداد بازدید این صفحه :336
1398/8/25 شنبه
دیدار صمیمانه رئیس دانشکده بهداشت با کارکنان کتابخانه در روز کتابدار

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، چهارشنبه 22 آبان 98، رئیس دانشکده بهداشت با کتابداران کتابخانه دانشکده هم زمان با آغاز هفته کتاب و کتابخوانی، دیدار کرد.

این نشست با حضور دکتر علی اکبری ساری رئیس دانشکده، دکتر محمدرضا پورمند، شهناز نوری مدیر کتابخانه و کتابداران در کتابخانه دانشکده برگزار شد.

در ابتدا دکتر اکبری ساری با اشاره به ویژگی های مثبت کتابخانه، تعامل، برخورد مطلوب کتابداران و توانایی حرفه ای کتابداران در انجام امور محوله به ضرورت توسعه مهارت های حرفه ای کتابداران تاکید و از توانمندی های کارکنان این بخش در دانشکده یاد کرد.

در ادامه دکتر پورمند رئیس پیشین کتابخانه دانشکده با تبریک روز کتابدار به اهمیت نقش تاثیرگذار کتابداران در جذب افراد اشاره و اذعان داشت که برخورد مطلوب کتابداران در علاقه وی به کتابخانه و کتابخوانی نقش بسیار زیادی داشته است .

در پایان با حضور کتابداران کتابخانه و رئیس دانشکده از خدمات دکتر پورمند در سال های مدیریت در کتابخانه تقدیر شد.