پنجشنبه 8 خرداد 1399   19:20:29
تعداد بازدید این صفحه :287
1398/9/13 چهارشنبه
نشست شورای عمومی دانشکده بهداشت برگزار شد
دکتر اکبری ساری رئیس دانشکده بهداشت گفت: با توجه به تاکید ریاست دانشگاه مبنی بر بازبینی و اصلاح ماموریت دانشکده در راستای تقویت پاسخگوئی اجتماعی لازم است حداکثر توان و تلاشمان را در این زمینه بکار گیریم.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، سه شنبه  12 آذر 98،  نشست شورای عمومی دانشکده بهداشت به ریاست دکتر اکبری ساری، رئیس دانشکده و با حضور اعضا برگزار شد.

در این نشست دکتر اکبری ساری، با تشکر از معاونان و مدیران گروه های آموزشی برای شرکت در نشست هیات رئیسه دانشگاه در ابتدای هفته، مروری بر مطالب بیان شده در آن نشست داشت و گفت: با توجه به مشکلات و شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور به نظر می رسد به تدریج دانشکده ها، گروه ها و رشته های علوم پایه در حال تاثیرپذیری از این مشکلات هستند و باید تلاش کنیم به گونه ای برنامه ریزی کنیم که دانشکده حداقل آسیب را از این شرایط ببیند. مواردی همچون افزایش کارائی، درآمدزایی، بازبینی و اصلاح ماموریت دانشکده و بهبود کیفیت و فرایندها همراه با کنترل و توسعه هدفمند کمیت از راه کارهای مهم در این زمینه است.

وی همچنین بیان کرد: با توجه به تاکید ریاست دانشگاه مبنی بر بازبینی و اصلاح ماموریت دانشکده در راستای تقویت پاسخگوئی اجتماعی لازم است حداکثر توان و تلاشمان را در این زمینه بکار گیریم.

سپس حاضران نظرات و پیشنهاداتشان را در خصوص جلسه برگزار شده بیان کردند.

در ادامه دکتر اکبری ساری، با جمع بندی نظرات مطرح شده در مورد پاسخگو بودن دانشکده به مشکلات جامعه و رسالت آن بیان داشت: باید همزمان با انجام فعالیت های معمول دانشکده و توجه به کیفیت آموزش و پژوهش، به مواردی همچون مشکلات جدید بهداشتی به وجود آمده در جامعه، آسیب های اجتماعی، سلامت روان، عوامل اقتصادی اجتماعی موثر بر سلامت، بهداشت محیط و بیماری های غیرواگیر بیشتر تمرکز کرده و سعی کنیم دانشکده  پاسخگوتر از قبل در ارائه اینگونه خدمات باشد.

وی گفت: با آنکه کارکرد اصلی دانشکده آموزش و پژوهش است اما در حال حاضر نقش مشاوره و کمک به حل مشکلات نظام سلامت کشور را با تولید محتواهای پژوهشی به خوبی ایفا می کند و پژوهش و تولید مقاله در دانشکده که از آمار بالایی برخوردار است همزمان به گونه ای است که در راستای پاسخگوئی به نیازهای جامعه هم است و ما باید در مسیر ارتقای آن گام های بیشتری برداریم.

رئیس دانشکده بیان داشت: باید تغییرات لازم را در دستور کار خود قرار دهیم  و اهداف، سیاست ها و برنامه هایمان را در این راستا بازبینی کنیم. در این مسیر باید همه خانواده دانشکده بهداشت دست در دست هم دهند تا این مهم به وقوع بپیوندد.