شنبه 14 تير 1399   04:32:01
تعداد بازدید این صفحه :143
1398/12/26 دوشنبه
تبریک رییس دانشکده بهداشت به مناسبت فرا رسیدن سال جدید
دکتر اکبری ساری در پیامی بهار طبیعت و آغاز سال نو را به خانواده دانشکده بهداشت تبریک گفت.
یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

اساتید، کارکنان و دانشجویان محترم دانشکده بهداشت
با سلام و ادب
در آستانه نوروز 1399 و آغاز  بهار طبیعت لازم می دانم از تمامی تلاش ها و زحمات موثر وارزشمند همکاران گرانقدر دانشکده بهداشت در سال 1398 که امید داریم به لطف خداوند مهربان موجب اعتلای دانشکده و دانشگاه و ارتقای سلامت عمومی در کشور عزیزمان شده باشد، صمیمانه تشکر نموده و ضمن تبریک سال نو؛ سلامتی، موفقیت و بهروزی روزافزون تان را از خداوند متعال خواستارم.
اکنون که کشور عزیزمان با یکی از بزرگ ترین چالش های سلامت و بیماری همه گیر کرونا روبرو است؛ امیدوارم بتوانیم با انجام به موقع وظایف خود و کمک به هم وطنان عزیزمان این دوران را با سربلندی سپری کنیم.
یادآور آنکه: با توجه به همه گیری بیماری کرونا و به منظور پیشگیری از سرایت احتمالی آن؛ دید و بازدید نوروزی به روال سال های قبل برگزار نخواهد شد.

دکتر علی اکبری ساری
رییس دانشکده بهداشت