يكشنبه 4 آبان 1399   09:52:47
[PageVisit]
تعداد بازدید این صفحه :438
1399/4/23 دوشنبه
نشست خوش آمدگویی به دکتر کاظم ندافی رئیس جدید دانشکده بهداشت و تشکر از دکتر علی اکبری ساری رئیس سابق دانشکده بهداشت برگزار شد
دکتر کاظم ندافی گفت: دانشکده بهداشت به خاطر سرمایه های انسانی از گذشته تا به حال در ایران و دنیا شهره است و این با چیزی قابل جایگزینی نیست.
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دوشنبه 23 تیر99، نشست خوش آمدگویی به دکتر کاظم ندافی رئیس جدید دانشکده بهداشت و تشکر از دکتر علی اکبری ساری رئیس سابق دانشکده بهداشت با حضور معاونان دانشکده برگزار شد.
در ابتدای نشست دکتر اکبری ساری گفت: خدا را شاکرم و به دکتر ندافی خوش آمد و خیر مقدم می گویم و همیشه فکر می کنم همچین روزی باید به گونه ای خوب پیش رود و الان این کار به بهترین وجه تنظیم شده است و امیدوارم که ایشان در این مسئولیت موفق باشند.
وی گفت: الا من یک عضو هیات علمی دانشکده هستم و از همه شما معاونان دانشکده برای زحماتتان تشکر می کنم و تقاضا دارم که مانند گذشته کمک کنید چرا که بار اصلی کارهای دانشکده بر عهده شماست و همیشه بیشتر از وظیفه اصلی در معاونت ها کار شده و با توجه به حجم کارهای دانشکده باز هم از شما ممنونم و اگر در این مدت موفقیتی برای دانشکده کسب شده حاصل تلاش صادقانه و کمک شما معاونان، مدیران گروه، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده بوده است.
در ادامه دکتر اکبری ساری بیان داشت با توجه به شرایط موجود کشور؛ برای دانشکده امسال سال فرصت بود و با توجه به نقش و خدماتی که دانشکده در این زمان ارائه کرده خوشبختانه با عنایت دانشگاه مسائل در زمینه تجهیزات، آزمایشگاه و... بر طرف خواهد شد.
سپس معاونان دانشکده هر کدام به بیان نظراتشان پرداختند و برای دکتر اکبری آرزوی موفقیت کردند و به دکتر ندافی خوش آمد گفتند.
در ادامه دکتر دکتر ندافی سخنان حود را با آیه ر َبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا آغاز کرد و گفت: این دعایی است که باید در شروع کارها و مسئولیت ها داشته باشیم و من این دعا را هم برای خودم و هم برای دکتر اکبری ساری برای مسئولیت جدیدشان به درگاه خداوند متعال دارم و برای دکتر اکبری ساری در مسئولیت جدیدشان آرزوی توفیق دارم و از ایشان بخاطر زحماتی که برای رشد و تعالی دانشکده در این مدت کشیده اند و همه ما از نزدیک شاهد آن بوده ایم صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم و از جناب آقای دکتر فتوحی هم بخاطر زحماتشان در همه مسئولیت هایی که در دانشگاه به ویژه  در موسسه ملی تحقیقات سلامت داشته اند به سهم خود تشکر می کنم و در این مدت همه گیری بیماری کووید19، نیز شاهد زحمات ایشان بوده و هستیم.
وی در ادامه گفت: دانشکده بهداشت به خاطر سرمایه های انسانی خود از گذشته های دور تا کنون در ایران و دنیا شهره است و این سرمایه های ارزشمند با هیچ چیز دیگری قابل جایگزینی نیست.
مطمئنا نگاه وزارت بهداشت، دانشگاه و عموم مردم به نقش سیاستگذاری دانشکده بهداشت در امر سلامت است چرا که دانشکده بهداشت مادر دانشکده های بهداشت کشور است. سرمایه های انسانی دانشکده همیشه برای رسیدن به رسالت دانشکده کمک کننده بوده اند و امیدوارم که در بحث مسئولیت اجتماعی نیز، دانشکده بتواند با استفاده بیشتر از ظرفیت ها و ارتباطات خود نهایت تلاش خود را داشته همان طور که خواسته مسئولان دانشگاه هم همین است.
در پایان دکتر ندافی اظهار داشت: آرزو می کردم در همچین نشستی نباشم که بخواهم به جای دکتر اکبری ساری بیایم؛ چون ایشان انسان لایق، شریف و صادقی هستند اما تصمیمات در این زمینه از قبل گرفته شده بود و دکتر اکبری ساری برای ماموریت بسیار مهمی در این شرایط این مسئولیت را ترک کردند. امیدوارم برنامه هایی که جناب آقای دکتر دکتر کریمی رئیس محترم دانشگاه از من خواسته اند با کمک شما مدنظر قرار دهیم و انشاالله با موفقیت انجام دهیم. از زحمات همه شما تشکر می کنم. انشاالله به کمک شما دانشکده را در مسیر موفقیت و پیشرفت حفظ  و همواره در جهت دستیابی به اهداف بزرگمان بیش از پیش تلاش کنیم.