چهارشنبه 13 فروردين 1399   09:28:04
تعداد بازدید این صفحه :353
1398/10/9 دوشنبه
فلوشیپ سنجش و ارزیابی در علوم پزشکی

دانشگاه علوم پزشکی مجازی با همکاری مرکز سنجش آموزش پزشکی در راستای توانمندسازی اعضای هیات علمی و ارتقای عملکرد نظام سنجش و ارزیابی دانشجویان در دانشگاههای علوم پزشکی کشور به برگزاری دوره آموزشی "فلوشیپ سنجش و ارزیابی در علوم پزشکی" به صورت مجازی ویژه "اعضاء هیات‌های ممتحنه و ارزشیابی (اعضای بورد)" و "اعضاء هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشورعلاقه مند به مشارکت در گنجینه سوالات آزمون ها" اعضاء محترم هیات علمی علاقه‌مند به مشارکت در طراحی سئوالات گنجینه آزمون‌ها"  اقدام نموده است.

متقاضیان واجد شرایط می‌توانند از تاریخ 98/10/05 لغایت 98/10/25 با مراجعه به سامانه ثبتنام دانشگاه علوم پزشکی مجازی به آدرس Register.vums.ac.ir  نسبت به ثبتنام اقدام نمایند. همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی مجازی به آدرس www.vums.ac.ir  مراجعه نمایند.