یکشنبه 28 دی 1399   07:20:45
تعداد بازدید این صفحه :1017
1399/8/20 سه‌شنبه
ثبت نام دانشجویان جدید دانشکده بهداشت سال 1399
قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران سال 1399

با سلام و عرض تبریک بمناسبت قبولی شما داوطلب گرامی، برای ثبت نام اینترنتی، با توجه به مقطع تحصیلی خود بر روی لینک های زیر کلیک کنید:

کنکور سراسری

کارشناسی ارشد

دکترای تخصصی PhD

*برنامه معارفه دانشکده بهداشت بزودی حضورتان اعلام خواهد شد*

- شروع به تحصیل رشته های مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، اقتصاد بهداشت، آموزش و ارتقای سلامت، اپیدمیولوژی، مهندسی بهداشت محیط، آمارزیستی، بیولوژی و کنترل ناقلین از نیمسال اول سال تحصیلی 1399/1400 رشته های مهندسی بهداشت حرفه ای، ارگونومی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، انگل شناسی پزشکی، قارچ شناسی پزشکی، میکروب شناسی مواد غذایی، میکروب شناسی پزشکی، ویروس شناسی، اکولوژی انسانی از نیمسال دوم 1399/1400 خواهد بود.
- ثبت نام كنندگان محترم لطفاً برای اطلاع از زمان دقیق شروع دوره (که درحال حاضر و به علت شیوع بیماری کووید 19 بصورت مجازی خواهد بود) و نحوه و زمان انتخاب واحد و آشنایی با دروس و گروه آموزشی با تلفن آموزش دانشکده تماس و پیگیری فرمايند.
- براي دريافت كارت دانشجویی و اطلاع از امكانات رفاهي، خوابگاه و... به سايت معاونت دانشجويي فرهنگي به سایتhttp://vsca.tums.ac.ir    مراجعه فرمايید.
- ارسال هرگونه درخواست (به غير از اسکن مدارك ثبت نامي كه بایستي صرفاً از طريق سايت ثبت نام صورت گيرد) بوسيله تلفن همراه از طريق آدرس ميز خدمت امكان پذير مي باشد و نياز به مراجعه حضوري نخواهد داشت. برای دریافت آدرس میز خدمت دانشگاه اینجا کلیک فرمایید.

کانال تلگرامی معاونت آموزشی دانشگاه

راهنمای سامانه نوید