يكشنبه 11 خرداد 1399   15:19:09
انتصاب دکتر مصداقی نیا به عنوان مشاور عالی

استاد گرانقدر جناب آقای دکتر مصداقی نیا

با عرض سلام و احترام
با عنایت به سوابق درخشان و تجربیات ارزشمند حضرتعالی در عرصه های مختلف آموزشی و پژوهشی وهچنین کفایت و کار آمدی در عرصه اجرائی ,بدین وسیله جنابعالی را که یکی از چهره های ماندگار وشاخص جامعه بهداشت محیط کشور هستید ,به عنوان مشاور عالی خود برگزیده و منصوب می نمایم . بدیهی است در این راستا , همکاران محترم از حضور فعال و تاثیر گذار آن استاد فرهیخته در کلیه جلسات گروه بهره مند خواهند گردید . سلامتی و توفیقات روزافزون جنابعالی را از در گاه ایزد متعال مسئلت می نمایم .

دکتر محمد هادی دهقانی
مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط