يكشنبه 10 فروردين 1399   06:26:55
سلامت جهانی و سیاست گزاری عمومی

گروه سلامت جهانی و سیاست گذاری عمومی

معرفی: در حال حاضر بیش از 7 میلیارد نفر در جهان زندگی می کنند که با وجود پیشرفت های وسیع علمی هنوز بسیاری از افراد از مشکلات بهداشتی رنج می برند. فقر، نابرابری، عدم دسترسی به امکانات بهداشتی مناسب، مرگ و میر افراد به ویژه گروه های خاص نظیر مادران و کودکان زیر 5 سال از جمله مشکلاتی است که سیستم های بهداشت و درمان در سرار جهان با آن روبرو هستند. در حال حاضر سالانه بیش از 6 میلیون کودک در سراسر جهان بر اثر علل قابل پیشگیری می میرند. بیش از یک سوم جمعیت جهان با روزانه کمتر از دو دلار زندگی را سر می کنند. برای حل اینگونه معضلات و پاسخگویی به چالش های حوزه سلامت، دانشگاه های مختلف در سراسر دنیا اقدام به ایجاد گروه سلامت جهانی نموده اند که در آن رشته های بینابینی با عناوین مختلف مانند سلامت جهانی، سلامت عمومی و دیپلماسی سلامت دانشجو جذب می نمایند. به این منظور دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در ابتدای سال 92 گروه سلامت جهانی و سیاست گذاری عمومی را با هدف گسترش فعالیت های آموزشی و پژوهشی در حوزه سلامت عمومی جامعه و در راستای  استانداردهای جهانی تاسیس نمود. بر این اساس این گروه متولی برنامه‌هایی برای گسترش سلامت عمومی جامعه خواهد بود.

ماموریت: تربیت نیروهای متخصص در زمینه سلامت جهانی، برای حضور فعالانه ایران در سازمان ها و مجامع بین المللی و حمایت طلبی فعالانه در راستای دیپلماسی سلامت.

چشم انداز: تبدیل دانشکده بهداشت به قطب کشوری و منطقه ای آموزش و پژوهش سلامت با توجه به اولویت های منطقه ای و جهانی و مطابق با اهداف توسعه پایدار (SDGs) پس از سال 2015.

امضای قرارداد همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه کویمبرا پرتغال

در حاشیه نهمین مجمع جهانی سلامت- World Health Summit - در برلین آلمان، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه کویمبرا پرتغال، قرارداد همکاری مشترک علمی و آموزشی و تبادل فن‌آوری به مدت ۳ سال امضا کردند.

اثر بخشی مداخلات رفتاری وپزشکی در درمان چاقی

رئیس گروه سلامت جهانی و سیاستگذاری دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه معضل چاقی فقط با مداخله پزشکی درمان نمی شود، گفت:برای رفع این مشکل باید از مداخلات رفتاری نیز بهره برد.

افتتاحیه دومین مدرسه تابستانی بین‌المللی اپیدمیولوژی میدانی دانشکده بهداشت

آیین افتتاحیه دومین مدرسه تابستانی بین‌المللی اپیدمیولوژی میدانی دانشکده بهداشت با همکاری دانشگاه هامبورگ و موسسه آلمانی برنهارد ناخت برگزار شد.

اجلاس پیمان ام 8 و مجمع جهانی سلامت

شرکت دانشگاه علوم پزشکی تهران در اجلاس پیمان ام 8 و مجمع جهانی سلامت