يكشنبه 10 فروردين 1399   07:59:29
مهندسی بهداشت حرفه ای

گروه مهندسی بهداشت حرفه ای

معرفی: گروه مهندسی بهداشت حرفه­ای دانشکده بهداشت در سال 1347 فعالیت خویش را با آموزش در مقطع کارشناسی ارشد بهداشت حرفه­ای و حفاظت صنعتی آغاز نمود. متناسب با نیازهای جامعه در حال رشد و افزایش تعداد و تنوع آلودگی­های زیست محیطی و آلاینده های منتشره در محیط­های شغلی و صنعتی زمینه فعالیت گروه نیز افزایش یافته است. این گروه در سطح کارشناسی؛ کارشناسی ارشد و دکتری به تربیت نیروی انسانی متخصص اشتغال داشته بنحوی که امروز بسیاری از اعضای هیأت علمی گروه­های آموزشی بهداشت حرفه­ای وابسته به وزارت بهداشت و درمان وآموزش پزشکی و وزارت علوم؛ تحقیقات و فن­آوری از فارغ­التحصیلان این گروه می­باشند. با توجه به توان­ بالقوه دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده بهداشت و وجود همکاران هیأت علمی متخصص، کادر کارشناسی توانمند و امکانات و تجهیزات مناسب در گروه بهداشت حرفه­ای تربیت نیروی انسانی متخصص و انجام پژوهش­های علمی کاربردی و ارائه خدمات مبتنی بر نیاز از اهم راهبردهای گروه محسوب می­گردد.

مأموریت گروه: گروه بهداشت حرفه ای مشارکت در حفظ و ارتقاء سلامت نیروی کار در سطح ملی و توسعه دانش بهداشت حرفه ای را در سطح منطقه ای و بین المللی از طریق انجام فعالیت های آموزشی، پژوهشی و خدماتی از مهمترین وظایف خویش تلقی می نماید.

چشم انداز: ارتقاء کمی و کیفی دوره های تحصیلات تکمیلی بویژه دوره دکترا با تاکید بر بهره گیری از توانمندی های داخل و خارج و کمک و مشارکت فعال در تهیه و تدوین استاندارد های ملی بهداشت؛ ایمنی و محیط زیست کشور، راه اندازی مراکز تحقیقاتی و اصلاح ساختار خدمات بهداشت حرفه ای کشور.

برگزاری یازدهمین همایش سراسری بهداشت و ایمنی کار

یازدهمین همایش سراسری بهداشت و ایمنی کار از تاریخ 98/11/29 لغایت 98/12/01 در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.

جلسه دفاع از پایان نامه برای دریافت درجه دکتری تخصصی در رشته مهندسی بهداشت حرفه ای

جلسه دفاع از پایان نامه آقای حمیدرضا پورآقا شاه نشین برای دریافت درجه دکتری تخصصی در رشته بهداشت حرفه ای صبح چهارشنبه 16 بهمن ماه 98 در اتاق شورای گروه مهندسی بهداشت حرفه ای برگزار شد.

دفاع از پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی بهداشت حرفه ای

جلسه دفاع از پایان نامه خانم سمانه خداوردلو برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی بهداشت حرفه ای صبح سه شنبه 11 بهمن ماه 98 در اتاق شورای گروه مهندسی بهداشت حرفه ای برگزار شد.

هفتمین نشست تدوین استاندارد 45001 در دانشکده بهداشت برگزار شد

هفتمین نشست تدوین استاندارد 45001 در دانشکده بهداشت برگزار شد.

پنجمین جلسه تدوین استاندارد 45001

پنجمین جلسه تدوین استاندارد 45001 روز یکشنبه 98/11/06 ساعت 14 در سالن شورای گروه مهندسی بهداشت حرفه ای برگزار شد