پنجشنبه 3 مهر 1399   16:07:12
مهندسی بهداشت حرفه ای

گروه مهندسی بهداشت حرفه ای

معرفی: گروه مهندسی بهداشت حرفه­ای دانشکده بهداشت در سال 1347 فعالیت خویش را با آموزش در مقطع کارشناسی ارشد بهداشت حرفه­ای و حفاظت صنعتی آغاز نمود. متناسب با نیازهای جامعه در حال رشد و افزایش تعداد و تنوع آلودگی­های زیست محیطی و آلاینده های منتشره در محیط­های شغلی و صنعتی زمینه فعالیت گروه نیز افزایش یافته است. این گروه در سطح کارشناسی؛ کارشناسی ارشد و دکتری به تربیت نیروی انسانی متخصص اشتغال داشته بنحوی که امروز بسیاری از اعضای هیأت علمی گروه­های آموزشی بهداشت حرفه­ای وابسته به وزارت بهداشت و درمان وآموزش پزشکی و وزارت علوم؛ تحقیقات و فن­آوری از فارغ­التحصیلان این گروه می­باشند. با توجه به توان­ بالقوه دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده بهداشت و وجود همکاران هیأت علمی متخصص، کادر کارشناسی توانمند و امکانات و تجهیزات مناسب در گروه بهداشت حرفه­ای تربیت نیروی انسانی متخصص و انجام پژوهش­های علمی کاربردی و ارائه خدمات مبتنی بر نیاز از اهم راهبردهای گروه محسوب می­گردد.

مأموریت گروه: گروه بهداشت حرفه ای مشارکت در حفظ و ارتقاء سلامت نیروی کار در سطح ملی و توسعه دانش بهداشت حرفه ای را در سطح منطقه ای و بین المللی از طریق انجام فعالیت های آموزشی، پژوهشی و خدماتی از مهمترین وظایف خویش تلقی می نماید.

چشم انداز: ارتقاء کمی و کیفی دوره های تحصیلات تکمیلی بویژه دوره دکترا با تاکید بر بهره گیری از توانمندی های داخل و خارج و کمک و مشارکت فعال در تهیه و تدوین استاندارد های ملی بهداشت؛ ایمنی و محیط زیست کشور، راه اندازی مراکز تحقیقاتی و اصلاح ساختار خدمات بهداشت حرفه ای کشور.

جلسه دفاع از پایان نامه برای دریافت درجه دکتری تخصصی در رشته مهندسی بهداشت حرفه ای

جلسه دفاع از پایان نامه آقای امیر حسین خوش اخلاق برای دریافت درجه دکتری در رشته مهندسی بهداشت حرفه ای صبح چهارشنبه 2 مهر ماه 99 در اتاق شورای گروه مهندسی بهداشت حرفه ای برگزار شد

دفاع از پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی بهداشت حرفه ای

جلسه دفاع از پایان نامه آقای علی اضغر ساجدیان برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته بهداشت حرفه ای صبح سه شنبه 18 شهریور ماه 99 در اتاق شورای گروه بهداشت حرفه ای برگزار شد.

جلسه پیش دفاع از پایان نامه برای دریافت درجه دکتری تخصصی در رشته مهندسی بهداشت حرفه ای

جلسه پیش دفاع از پایان نامه آقای امیر حسین خوش اخلاق برای دریافت درجه دکتری در رشته مهندسی بهداشت حرفه ای صبح دوشنبه 17 شهریور ماه 99 در اتاق شورای گروه مهندسی بهداشت حرفه ای برگزار شد

دفاع از پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی بهداشت حرفه ای

جلسه دفاع از پایان نامه خانم آیسا قاسمی برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی بهداشت حرفه ای صبح شنبه 1 شهریورماه 99 در اتاق شورای گروه مهندسی بهداشت حرفه ای برگزار شد.

دفاع از پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی بهداشت حرفه ای

جلسه دفاع از پایان نامه آقای وحید احمدی مشیران برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی بهداشت حرفه ای صبح روز شنبه 25 مردادماه 99 در اتاق شورای گروه مهندسی بهداشت حرفه ای برگزار شد.