سه‌شنبه 21 مرداد 1399   12:17:26
انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی

گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی

معرفی: گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی یکی از قدیمی ترین گروه های آموزشی دانشکده های پزشکی و بهداشت است که در سال 1319 یعنی 6 سال پس از تاسیس دانشگاه تهران تحت عنوان "کرسی انگل شناسی و بخش تجسس" رسما آغاز به کار نمود. آنگاه تحت عناوین"انستیتو پارازیتولوژی و مالاریالوژی"و "انستیتو پارازیتولوژی و طب گرمسیری" به کار خود ادامه داد و سرانجام منشا شکل گیری انستیتو تحقیقات بهداشتی در سال 1344  گردید. این گروه نهایتا در سال 1345 همزمان با تصویب اساسنامه تشکیل دانشکده بهداشت، به عنوان یکی از گروه های اصلی این دانشکده قرار گرفت و از آن تاریخ تاکنون تحت عنوان "گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی" به کار خود ادامه می دهد. در حال حاضر این گروه دارای سه واحد تک یاخته شناسی، کرم شناسی و قارچ شناسی است و تعداد  19 نفر عضو هیئت علمی دارد. تعداد چهار نفر از اساتید بازنشسته نیز با گروه همکاری موثری دارند. اجرای بیش از 500 طرح تحقیقاتی ملی و بین المللی و انتشار حدود 1000 مقاله به زبانهای خارجی و فارسی از دیگر فعالیت های گروه در این مدت بوده است. این گروه به عنوان مرجع در زمینه های عفونت های انگلی و قارچی در کشور شناخته شده است.

ماموریت: گروه انگل شناسی و قارچ شناسی چهارماموریت کلان آموزشی، پژوهشی، تشخیصی، پاسخگوئی به نیازهای مرتبط با عفونت ها و بیماری های انگلی و قارچی در کشور را برای خود قائل است.

چشم انداز: گسترش مرزهای دانش انگل شناسی  وقارچ شناسی  پزشکی به منظور کنترل و پیشگیری از بیماری های ناشی از آن ها در کشور

دکتر محمد باقر رکنی دانشمند پر استناد برتر ESI بر اساس نتایج June 2020

دکتر محمدباقر رکنی عضو هیئت علمی گروه انگل شناسی و قارچ شناسی دانشکده بهداشت به عنوان یک درصد دانشمندان برتر پر استناد جهان در ماه ژوئن 2020 معرفی شدند.

دفاع پایان نامه سجاد قدرتی دانشجوی کارشناسی ارشد انگل شناسی پزشکی

دفاع پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد (M.Sc) جناب آقای سجاد قدرتی در تاریخ 17/04/1399 در گروه انگل شناسی با تدابیر ویژه بهداشتی برگزار گردید.

برگزاری اولین جلسه شورای عمومی گروه انگل شنا سی و قارچ شنا سی پزشکی در سال 1399

اولین جلسه شورای عمومی گروه انگل شنا سی و قارچ شنا سی پزشکی در سال 1399 در روز یک شنبه 11 خرداد ماه در سالن شورای دانشکده بهداشت ( با رعایت فاصله گذاری فیزیکی )  با حضور آقای دکتر محبعلی (مدیر گروه ) و اعضای هیات علمی از ساعت 10 الی 11:30 تشکیل گردید.

گزارش فعالیت پرسنل و دانشجویان مستقر در ایستگاه تحقیقات بهداشتی مشکین شهر در شرائط اپیدمی عفونت ناشی از ویروس کرونا در شهرستان مشکین شهر از استان اردبیل

بدنبال انتشار ویروس کرونا و افزایش شمار بیماران مشکوک به عفونت ناشی از این ویروس در شهرستان مشکین شهر هشت منطقه شامل روستاهای آلنی ، پریخان، احمدآباد، قصابه ، ارشق ، آق بلاغ ، نصیر آبادو موئیل به عنوان مناطق آلوده به ویروس کرونا در شهرستان مشکین شهر شناسائی شدند

برگزاری دوره کارورزی میدانی انگل شناسی پزشکی در زمستان 1398

دوازدهمین دوره کارورزی انگل شناسی دانشجویان مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد گروه انگل شناسی و قارچ شناسی  دانشکده بهداشت با شرکت تعداد 11 نفر از دانشجویان از تاریخ 30 بهمن لغایت 6 اسفند ماه سال جاری در ایستگاه تحقیقات بهداشتی مشکین شهر و به سرپرستی آقای دکتر غلامرضا مولوی  برگزار گردید.