يكشنبه 10 فروردين 1399   07:50:37
انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی
 جلسه دفاع از پایان نامه دکتری محمد یاراحمدی دانشجوی رشته قارچ شناسی پزشکی
 جلسه دفاع از پایان نامه دکتری محمد یاراحمدی دانشجوی رشته قارچ شناسی پزشکی با عنوان (بررسی تاثیر گرد و غبار در آلودگی قارچی هوای شهر خرم آباد و مایکوزهای تنفسی در بیماران با ضعف سیستم ایمنی در بیمارستان های شهر خرم آباد) در مورخ ۹۸/۱۱/۱۵ در سالن شورا ، ساختمان شماره ۲ دانشکده بهداشت برگزار گردید. و پس از ارزیابی توسط شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده بهداشت، با نمره ۲۰ (بیست) و درجه عالی مورد تایید هیئت محترم داوران قرار گرفت.
دفاع پایان نامه دانشجوی دکتری تخصصی انگل شناسی احمد حسینی صفا
دفاع پایان نامه مقطع دکتری تخصصی (Ph.D.) جناب آقای احمد حسینی صفا در تاریخ 29/10/1398با موضوع مقایسه روش های مولکولی، پارازیتولوژی و ایمنولوژی( اویدیتی تست) در تشخیص عفونت حاد و مزمن توکسوپلاسما در مدل حیوانی ؛ زنان باردار و افراد دچار نقص سیستم ایمنی به راهنمایی جناب آقای دکتر حسین کشاورز ولیان و سرکار خانم دکتر سعیده شجاعی در دانشکده بهداشت برگزار گردید.
پتنت دکتر هما حجاران و دکتر مهدی محبعلی از اعضا هیات علمی دانشکده بهداشت ثبت شد
دکتر هما حجاران و دکتر مهدی محبعلی از اعضا هیات علمی دانشکده بهداشت موفق به ثبت پتنت با عنوان: راه اندازی و ارزیابی فرایند تشخیص انگل لیشمانیا آلوده به ویروس(LRV) بر پایه تکنیک ایمونوفلئورسانس غیر مستقیم (IFA) شدند.

گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی

معرفی: گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی یکی از قدیمی ترین گروه های آموزشی دانشکده های پزشکی و بهداشت است که در سال 1319 یعنی 6 سال پس از تاسیس دانشگاه تهران تحت عنوان "کرسی انگل شناسی و بخش تجسس" رسما آغاز به کار نمود. آنگاه تحت عناوین"انستیتو پارازیتولوژی و مالاریالوژی"و "انستیتو پارازیتولوژی و طب گرمسیری" به کار خود ادامه داد و سرانجام منشا شکل گیری انستیتو تحقیقات بهداشتی در سال 1344  گردید. این گروه نهایتا در سال 1345 همزمان با تصویب اساسنامه تشکیل دانشکده بهداشت، به عنوان یکی از گروه های اصلی این دانشکده قرار گرفت و از آن تاریخ تاکنون تحت عنوان "گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی" به کار خود ادامه می دهد. در حال حاضر این گروه دارای سه واحد تک یاخته شناسی، کرم شناسی و قارچ شناسی است و تعداد  19 نفر عضو هیئت علمی دارد. تعداد چهار نفر از اساتید بازنشسته نیز با گروه همکاری موثری دارند. اجرای بیش از 500 طرح تحقیقاتی ملی و بین المللی و انتشار حدود 1000 مقاله به زبانهای خارجی و فارسی از دیگر فعالیت های گروه در این مدت بوده است. این گروه به عنوان مرجع در زمینه های عفونت های انگلی و قارچی در کشور شناخته شده است.

ماموریت: گروه انگل شناسی و قارچ شناسی چهارماموریت کلان آموزشی، پژوهشی، تشخیصی، پاسخگوئی به نیازهای مرتبط با عفونت ها و بیماری های انگلی و قارچی در کشور را برای خود قائل است.

چشم انداز: گسترش مرزهای دانش انگل شناسی  وقارچ شناسی  پزشکی به منظور کنترل و پیشگیری از بیماری های ناشی از آن ها در کشور

جلسه دفاع از پایان نامه دکتری محمد یاراحمدی دانشجوی رشته قارچ شناسی پزشکی

دفاع پایان نامه دانشجوی دکتری تخصصی انگل شناسی احمد حسینی صفا

پتنت دکتر هما حجاران و دکتر مهدی محبعلی از اعضا هیات علمی دانشکده بهداشت ثبت شد

برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه جداسازی و شناسایی عوامل انگلی (کرم و تک یاخته) در آب و سبزیجات

کارگاه آموزشی جداسازی و شناسایی عوامل انگلی (کرم و تک یاخته) در آب و سبزیجات در گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی برگزار گردید.

سومین جلسه شورای عمومی گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی در سال جاری

سومین جلسه شورای عمومی گروه انگل شناسی و قارچ شناسی پزشکی روز سه شنبه  در تاریخ 19/9/1398 با حضور مدیر گروه و اکثر اعضای هیأت علمی در دفتر گروه از ساعت 12-10 برگزار شد .